25.6 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, το πρωί της (27-04-2018) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ο 35χρονος από κοινού με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, αφαίρεσαν από οικία 82χρονου ημεδαπού, με τη μέθοδο της απασχόλησης, διάφορα χρυσαφικά και χρηματικό ποσό.
Συνελήφθη, χθες (11-05-2018) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι όπως εξακριβώθηκε, είχε τοποθετήσει σε περιοχή με πυκνή βλάστηση τρεις γλάστρες, στις οποίες καλλιεργούσε τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (60) εκατοστά. Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Συνελήφθησαν σήμερα (12-05-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 24, 28 και 29 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης,  συνολικού βάρους (8,35) γραμμαρίων, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, με μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης.
Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί (12-05-2018) στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 39, 33 και 47 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο γκλοπ, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, καθώς και μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (6,85) γραμμαρίων.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (11-05-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 69χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για φοροδιαφυγή, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.
Συνελήφθη χθες (11-05-2018) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με 27χρονη ημεδαπή, της επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ