16.5 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθη χθες (24-05-2018) το πρωί στον Ευαγγελισμό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, ένας 29χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του 3ου Τακτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, για το αδίκημα της ληστείας.
Συνελήφθη χθες (24-05-2018) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (10) μηνών, για το αδίκημα της απάτης.
Συνελήφθη χθες (24-05-2018) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μια 37χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (130) πακέτα τσιγάρων και (15) τυποποιημένες συσκευασίες καπνού των (50) γραμμαρίων η καθεμία, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Εξιχνιάστηκε περίπτωσης κλοπής που διαπράχθηκε στο Βόλο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 37 και 39 ετών για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες της (06-07-2017) διέρρηξαν εμπορικό κατάστημα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του (15) κινητά τηλέφωνα και (3) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Συνελήφθη σήμερα (25-05-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών, για τα αδικήματα απείθειας και της παραβίασης φύλαξης της Αρχής. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα βίαιης προσαγωγής της Ανακρίτριας Βόλου.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ