16.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθη, χθες (17-10-2018) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 58χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

- Advertisement -

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (17-10-2018) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 37χρονος, διότι κατελήφθη να καλλιεργεί σε αγρόκτημα, ιδιοκτησίας του, δύο καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (1,5) μέτρο, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες (17-10-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 42χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

———————————————————————

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Συνελήφθη, χθες (17-10-2018) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 51χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (23,7) γραμμαρίων, μία ζυγαριά και ένα κινητό τηλέφωνο.

Συνελήφθη, χθες (17-10-2018) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 58χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, δύο ζυγαριές και ένα κινητό τηλέφωνο.

Συνελήφθη, χθες (17-10-2018) το απόγευμα στους Σοφάδες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, μία 29χρονη, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν (55) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Συνελήφθησαν, χθες (17-10-2018) το βράδυ στον Παλαμά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας, τρία άτομα, ηλικίας 18, 21 και 32 ετών, διότι μαζί με 25χρονο συνεργό τους που αναζητείται, διέρρηξαν οικία και αφαίρεσαν από το εσωτερικό κοσμήματα, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο τους.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ