13.8 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

 

- Advertisement -

Συνελήφθησαν χθες (13-02-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 36 και 16  ετών, καθώς και δύο 17χρονοι αλλοδαποί, υπήκοοι Γερμανίας και Βουλγαρίας, κατηγορούμενοι για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της διακίνησης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, στην κατοχή του 36χρονου, αλλά και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • τρεις νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (10) γραμμαρίων περίπου,
  • μια νάιλον συσκευασία με ποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, βάρους, (3) γραμμαρίων περίπου,
  • ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης,
  • δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές,
  • το χρηματικό ποσό των (1.190) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν στην οικία και οι άλλοι τρεις συλληφθέντες, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους μέρος της προαναφερόμενης ποσότητας κάνναβης.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

 

Συνελήφθησαν χθες (13-02-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, πέντε αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας και ένας ημεδαπός, ηλικίας από 16 έως 23 ετών, διότι αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο απέρριψαν στο έδαφος ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού και κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (13-02-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με συνολική ποινή φυλάκισης (2) ετών και (3) μηνών για το αδίκημα της κλοπής κατ’ εξακολούθηση.
Συνελήφθη χθες (13-02-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη χθες (13-02-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μια χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη χθες (13-02-2017) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, ένας 31χρονος ημεδαπός, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αφαίρεσε από δύο σταθμευμένα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα ένα ραδιο-cd, πέντε καλώδια φόρτισης usb, κέρματα και διάφορα αντικείμενα. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε ένα ποδήλατο, στο οποίο επέβαινε, καθώς και μια συσκευή γεωγραφικού εντοπισμού (GPS) που βρέθηκε στην κατοχή του, προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευσή τους.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ