14.3 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθησαν, σήμερα (27-02-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 32χρονος ημεδαπός και ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή κάνναβης.

- Advertisement -

 

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, οι δράστες κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους (79,1) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Συνελήφθη, χθες (26-02-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα καπνού, βάρους (50) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης και μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Επιπλέον, στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποί όπως εξακριβώθηκε είχε αφαιρέσει από ισάριθμους ημεδαπούς. Τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη, χθες (26-02-2017) το βράδυ τα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ