12.2 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθη, χθες (16-04-2019) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 43χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

- Advertisement -

Συνελήφθησαν, χθες (16-04-2019) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, δύο άτομα, ένας 53χρονος και μία 33χρονη, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 53χρονου, μέσα στην οποία βρισκόταν και η 33χρονη, καθώς και σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, έξι μπουκαλάκια με μεθαδόνη σε υγρή μορφή, βάρους (287,7) γραμμαρίων, ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα μαχαίρι.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (16-04-2019) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 62χρονος, διότι  κατελήφθη να προβαίνει σε αυθαίρετη αφαίρεση ηλεκτρικής ενέργειας από δύο οικίες προς την οικία του, με χρήση αυτοσχέδιας σύνδεσης με καλώδια.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, χθες (16-04-2019) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 44χρονος, από αστυνομικούς της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Τρικάλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (74) τμήματα κομμένων καλωδίων, δύο μπαταρίες αυτοκινήτου, οκτώ βρύσες, τέσσερις σύνδεσμοι σωληνώσεων και ένα πλυστικό μηχάνημα, αντικείμενα για τα οποία δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους. Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην πατρική οικία του 44χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα (ψυγείο κ.α.), τα οποία, όπως εξακριβώθηκε, είχε αφαιρέσει τον Αύγουστο του 2018 από ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες (16-04-2019) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο άτομα, ηλικίας 18 και 20 ετών, διότι κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και να μεταφέρουν μέσα σε πλαστικό σάκο τον κινητήρα και διάφορα άλλα μέρη δίκυκλου μοτοποδηλάτου, το οποίο, όπως εξακριβώθηκε, είχαν αφαιρέσει την (15/16-04-2019). Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 18χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και τα υπόλοιπα μέρη του αφαιρεθέντος οχήματος. Όλα τα κατασχεθέντα μέρη του δικύκλου μοτοποδηλάτου αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ