12.6 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθη, χθες (07-06-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

- Advertisement -

 

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, καθώς και σε παρακείμενη εγκαταλελειμμένη οικία, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους (970,75) γραμμαρίων,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • ένας τρίφτης,
  • ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και
  • το χρηματικό ποσό των (180) ευρώ.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

Συνελήφθη, σήμερα (08-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Συνελήφθησαν,  σήμερα (08-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 22 και 40 ετών, διότι αφού παραβίασαν βοηθητική είσοδο υπόγειου οικήματος που λειτουργούσε ως σουπερμάρκετ, προέβησαν στην αποξήλωση καλωδίων χαλκού, συνολικού βάρους (33) κιλών και (375) γραμμαρίων. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα καλώδια, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθησαν, χθες (07-06-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς  της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, τρία άτομα και συγκεκριμένα ένας 30χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 37 και 46 ετών, διότι  κατελήφθησαν να μεταφέρουν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο μεγάλο αριθμό τροφίμων και καλλυντικών, απροσδιόριστης αξίας, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Τα κλοπιμαία και το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκαν. Σημειώνεται ότι οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών.
Συνελήφθη, σήμερα (08-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς   της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη, χθες (07-06-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.)Τρικάλων, μία 50χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν δύο χάρτινες συσκευασίες με ποσότητες κατεργασμένου καπνού, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, συνολικού βάρους (971) γραμμαρίων. Οι κατασχεθείσες ποσότητες καπνού θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ