27.4 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν άμεσα δύο περιπτώσεις κλοπών και συνελήφθη ως δράστης ένας 41χρονος ημεδαπός.

- Advertisement -

 

Ειδικότερα, χθες (19-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, ο 41χρονος διέρρηξε δύο εμπορικά καταστήματα, ιδιοκτησίας ισάριθμων ημεδαπών, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε το συνολικό χρηματικό ποσό των (180) ευρώ και ένα tablet.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για τυχόν εμπλοκή του δράστη σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

 

Συνελήφθη, χθες (19-06-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης.
Συνελήφθησαν, σήμερα (20-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης, τρεις ημεδαποί – δύο 18χρονοι και ένας 16χρονος -, διότι διέρρηξαν αποθήκη τροφίμων με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (19-06-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Συνελήφθη, χθες (19-06-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους (21,7) γραμμαρίων και μία σιδερογροθιά.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ