19 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθη χθες (26-06-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, ένας 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

- Advertisement -

 

Ειδικότερα, ο 30χρονος, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρείας ενοικιάσεως οχημάτων, δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών της  Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημά του σε οδό της πόλης των Τρικάλων, απ’ όπου διέφυγε πεζός.

 

Έπειτα από επισταμένες έρευνες αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα σε κοντινό σημείο και συνελήφθη.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (77) νάιλον συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους (102) κιλών και (328) γραμμαρίων,
  • ένα πολεμικό τυφέκιο με γεμιστήρα και (14) φυσίγγια και
  • ένα πιστόλι με γεμιστήρα και (6) φυσίγγια.

 

Επιπλέον, από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (7,3) γραμμαρίων και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Συνελήφθη χθες (26-06-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Συνελήφθη, χθες (26-06-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 24χρονος υπήκοος Κύπρου, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (22) ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή.
Συνελήφθη, χθες (26-06-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα βουπρενορφίνης.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 21 και 27 ετών, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την (22-06-2017) στα Φάρσαλα, οι δύο ημεδαποί παραβίασαν είσοδο μονοκατοικίας ιδιοκτησίας 48χρονης ημεδαπής, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν ένα ρολόι, διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα και χρυσαφικά, καθώς και είδη ρουχισμού. Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δραστών βρέθηκε και κατασχέθηκε το προαναφερόμενο αφαιρεθέν ρολόι, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (26-06-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη χθες (26-06-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 36χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να κατέχει μια νάιλον συσκευασία με ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους (406) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη, χθες (26-06-2017) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη χθες (26-06-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης (40) ημερών.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη, χθες (26-06-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μία συσκευασία με ποσότητα αφορολόγητου καπνού, βάρους (220) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ