24.5 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών επτά περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε Ιερό Ναό της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τεμπών Λάρισας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου ημεδαπού.

- Advertisement -

 

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, από τον Ιανουάριο του 2017 έως και προχθές (25-07-2017), ο 48χρονος διέρρηξε επτά φορές το παγκάρι του Ιερού Ναού, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου και αφαίρεσε χρηματικά ποσά.

 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.

 

Συνελήφθη χθες (26-07-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη χθες (26-07-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του Ένταλμα Σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πρωτοδικείου Λάρισας, για ληστεία από κοινού, τελεσθείσα και σε απόπειρα.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (26-07-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα αφορολόγητου κατεργασμένου καπνού, βάρους (450) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη χθες (26-07-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, μία 67χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εισήλθε σε εμπορικό κατάστημα ρούχων και αφαίρεσε διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνη του καταστήματος.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη, χθες (26-07-2017) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 64χρονος ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (65) εκατοστά.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ