24.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθη, σήμερα (29-07-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 70χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα.

- Advertisement -

 

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε έρευνα σε πάγκο εμπορίας λευκών ειδών που διέθετε η 70χρονη σε λαϊκή αγορά, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε νάιλον συσκευασίες κάτω από τον πάγκο και κατασχέθηκαν συνολικά (957) πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και (41) τυποποιημένες συσκευασίες καπνού, βάρους (50) γραμμαρίων η καθεμιά, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

 

Επιπλέον, στην κατοχή της 70χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (475) ευρώ.

 

Οι κατασχεθείσες ποσότητες καπνικών προϊόντων θα αποσταλούν στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

 

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

Συνελήφθησαν χθες (28-07-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο 26χρονοι υπήκοοι Αλβανίας, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μία νάιλον συσκευασία, με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη χθες (28-07-2017) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (28-07-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βορείου Πηλίου, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγού. Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού – κάνναβης και μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (13) γραμμαρίων.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
—————————————————————-
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη χθες (28-07-2017) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να διαρρήξει Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 28χρονης ημεδαπής. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της ίδιας ημέρας, ο 34χρονος παραβίασε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε ένα cd-player αυτοκινήτου, ένα ζεύγος ρευματοαγωγών, ένα γρύλλο αυτοκινήτου, μία φόρμα εργασίας και ένα τροχονομικό προειδοποιητικό τρίγωνο. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο. Επιπλέον, από την κατοχή του 34χρονου κατασχέθηκαν (28) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε στερούμενος ιατρικής συνταγής.

 

 

 

 

 

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ