22.4 C
Trikala
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Εντοπίστηκε χθες (25-08-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, καφενείο – επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου,  στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

- Advertisement -

 

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν ένας 54χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και μία 55χρονη ημεδαπή, η οποία συμμετείχε ως παίκτρια σε απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ η 25χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.

 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διενέργεια τυχερών παιγνίων στο προαναφερόμενο κατάστημα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο.

 

Κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι ο συλληφθείς είχε θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server) εντός διαδικτύου, με διασυνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους (10) ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε πλήρη λειτουργία, για την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου, τύπου «φρουτάκια».

 

Από το χώρο του καφενείου κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (220) ευρώ και τα προαναφερόμενα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

 

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

 

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Συνελήφθη, χθες (25-08-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν σε δύο οικίες του, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • τρία καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (2,9) μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν,
  • ένα λάστιχο ποτίσματος,
  • πλήθος νάιλον συσκευασιών που περιείχαν συνολική ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους (1) κιλού και (323,2) γραμμαρίων,
  • αποξηραμένα φύλλα κάνναβης, βάρους (28,4) γραμμαρίων,
  • μία ζυγαριά,
  • ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης,
  • ένα κινητό τηλέφωνο και
  • το χρηματικό ποσό των (25) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Συνελήφθη, χθες (25-08-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Λάρισας για το αδίκημα της φοροδιαφυγής.
Συνελήφθη, χθες (25-08-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για παράβαση του Κώδικα οδικής Κυκλοφορίας.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
———————————————————————————-
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη, χθες (25-08-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Συνελήφθη, σήμερα (26-08-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, φυτεία με  (26) καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (2,26) μέτρα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (καβάτζα) δασώδους περιοχής. Τα προαναφερόμενα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ, επιπλέον, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν λάστιχα ποτίσματος και πλαστικό μπιτόνι.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ