25.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αστυνομικά νέα

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (01-09-2017) στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη στη χώρα.

- Advertisement -

 

Ειδικότερα, ο 45χρονος κατελήφθη να μεταφέρει προς το εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, έναν 22χρονο ομοεθνή του, ο οποίος είχε εισέλθη παράνομα στη χώρα μέσω των ελληνοαλβανικών συνόρων και συνελήφθη.

 

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρδίτσας.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Συνελήφθη, χθες (01-09-2017) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (01-09-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας  25χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), η οποία κατασχέθηκε.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη, χθες (01-09-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με χύμα καπνό,  βάρους (873) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ