16.2 C
Trikala
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αστυνομικοί έλεγχοι για την πάταξη του παραεμπορίου στα Τρίκαλα

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (23-05-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την πάταξη του παραεμπορίου.
Κατά τους ελέγχους προσήχθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων στο Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη να κατέχει προς πώληση συνολικά (111) είδη παραεμπορίου, τα οποία κατασχέθηκαν.

- Advertisement -

Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο για στέρηση των προβλεπόμενων παραστατικών.

Από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα συνεχιστούν παρόμοιοι έλεγχοι.

Συνελήφθη ημεδαπός στην Ελασσόνα Λάρισας, ο οποίος προσποιούμενος τον ιερέα πωλούσε εκκλησιαστικά βιβλία
Συνελήφθη χθες (23-05-2014) το μεσημέρι στην Ελασσόνα Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, ένας 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση στολής και απάτη.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες ο 59χρονος φορώντας στολή ιερέα και επικαλούμενος την ιδιότητα αυτή πωλούσε σε πολίτες εκκλησιαστικά βιβλία έναντι του χρηματικού ποσού των πέντε (5) ευρώ το καθένα, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Μάλιστα, ο 59χρονος πούλησε ένα εκκλησιαστικό βιβλίο σε έναν από τους αστυνομικούς που παρίστανε τον πελάτη.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των βιβλίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας Λάρισας.

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της Καρδίτσας, με στόχο την καταπολέμηση της κλοπής και της παράνομης διακίνησης κλεμμένων μεταλλικών αντικειμένων

Στο πλαίσιο των ελέγχων σε επιχείρηση αποθήκευσης παλαιών μετάλλων (SCRAP), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (430) κιλά καλωδίων, προερχόμενα από το δίκτυο της Δ.Ε.Η., καθώς και (37) επικασσιτερωμένα αντικείμενα, η προέλευση των οποίων διερευνάται

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης για τα αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (23-05-2014) το πρωί στην περιοχή της Καρδίτσας, από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, με στόχο την καταπολέμηση της κλοπής και της παράνομης διακίνησης κλεμμένων μεταλλικών αντικειμένων.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω δράσης ελέγχθηκε μία επιχείρηση αποθήκευσης παλαιών μετάλλων (SCRAP), ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (430) κιλά καλωδίων προερχόμενων από το δίκτυο της Δ.Ε.Η., καθώς και τριάντα επτά (37) συνολικά επικασσιτερωμένα αντικείμενα, όπως κατσαρόλες, κηροπήγια κ.α., των οποίων η προέλευση διερευνάται.

Τα αφαιρεθέντα καλώδια αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της Δ.Ε.Η.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη της επιχείρησης σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Οι στοχευμένες αυτές δράσεις έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τη διενέργεια ουσιαστικών και συστηματικών ελέγχων με σκοπό την καταπολέμηση της κλοπής και της παράνομης διακίνησης κλεμμένων μεταλλικών αντικειμένων, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.
Εξιχνιάστηκε κλοπή από ιατρείο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Λάρισας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας εξιχνιάστηκε κλοπή από ιατρείο που τελέστηκε την (22/23-05-2014) στην ευρύτερη περιοχή της πόλης.

Συνελήφθη χθες (23-05-2014) το απόγευμα από αστυνομικούς της συγκεκριμένης Υπηρεσίας ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, ο 33χρονος παραβίασε την κεντρική είσοδο του ιατρείου και αφαίρεσε από το εσωτερικό έναν εκτυπωτή και διάφορα προϊόντα καθαρισμού και ένα πλαστικό αντικείμενο.

Τα προαναφερθέντα αντικείμενα εκτός από τον εκτυπωτή βρέθηκαν στον αύλειο χώρο της οικίας του 33χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Λάρισας.

Συνελήφθη ημεδαπός στον Τύρναβο Λάρισας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και τριάντα τέσσερα (34) ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθη χθες (23-05-2014) το μεσημέρι στον Τύρναβο Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 47χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 47χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους οκτώ (8) γραμμαρίων, καθώς και τριάντα τέσσερα (34) ναρκωτικά δισκία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λάρισα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (23-05-2014) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και σε κατάστημα του 48χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά ποσότητα κάνναβης, βάρους (8,2) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ