13.8 C
Trikala
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, επτά συνολικά περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών από σταθμευμένα λεωφορεία που τελέστηκαν κατά τον τρέχοντα μήνα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.

- Advertisement -

 

Συνελήφθη ως δράστης, χθες (22-02-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 18χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατελήφθη να επιβαίνει σε ποδήλατο, ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού, το οποίο, όπως εξακριβώθηκε, είχε αφαιρέσει προχθές (21-02-2017) το απόγευμα στον Τύρναβο.

 

Το αφαιρεθέν ποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο, ενώ στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν ένα έγγραφο ταχογράφου Δ.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου, τρεις φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (usb) και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο δράστης, από κοινού με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από (02-02-2017) έως (20-02-2017) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, διέπραξαν συνολικά επτά κλοπές – διαρρήξεις σε σταθμευμένα Δ.Χ. λεωφορεία, από τις οποίες οι πέντε τετελεσμένες και οι άλλες δύο σε απόπειρα.

 

Μάλιστα, οι δύο συνεργοί, εφαρμόζοντας την ίδια μεθοδολογία και συγκεκριμένα παραβιάζοντας το χώρο των αποσκευών των λεωφορείων και εισερχόμενοι στον κύριο εσωτερικό χώρο τους,  αφαίρεσαν το συνολικό εκτιμώμενο χρηματικό ποσό των (410) ευρώ,  προσωπικά αντικείμενα και συσκευές, απροσδιόριστης μέχρι στιγμής χρηματικής αξίας, καθώς και έγγραφα των ιδιοκτητών των οχημάτων.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ  το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Συνελήφθη, χθες (22-02-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης.
Συνελήφθη, σήμερα (23-02-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή  φυλάκισης πέντε μηνών και χρηματική ποινή (500) ευρώ.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (22-02-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, με ποινή  φυλάκισης ενός έτους.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ