13.2 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη χθες (01-03-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 17χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράβαση του νόμου περί όπλων και αντίσταση.

- Advertisement -

 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από το δράστη, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το πρωί σε ακάλυπτο χώρο οικοπέδου στη Λάρισα μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους (186) γραμμαρίων.

 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο 17χρονος προσήλθε στο σημείο με δίκυκλο μοτοποδήλατο και συνελήφθη από τους αστυνομικούς τη στιγμή που παραλάμβανε τη συσκευασία.

 

Κατά τη σύλληψή του, ο δράστης προέβαλλε αντίσταση, ωστόσο ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

  • η προαναφερόμενη συσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους (186) γραμμαρίων,
  • μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, βάρους (2,6) γραμμαρίων,
  • το δίκυκλο μοτοποδήλατο, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:

  • ένα πιστόλι (replica) με γεμιστήρα που περιείχε πλαστικά σφαιρίδια,
  • δύο μαχαίρια με τις θήκες τους και
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης.

 

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι γονείς του 17χρονου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Συνελήφθη χθες (01-03-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (01-03-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου μια 24χρονη υπήκοος Ρουμανίας, διότι εισήλθε, προσποιούμενη την πελάτισσα, σε κατάστημα – σούπερ μάρκετ και αφαίρεσε από προθήκες διάφορα τρόφιμα. Τα αφαιρεθέντα είδη βρέθηκαν στην κατοχή της και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.
Συνελήφθη χθες (01-03-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, μια 45χρονη ημεδαπή, διότι βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν μια χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.
Συνελήφθη χθες (01-03-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών Μαγνησίας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών, για τα αδικήματα της κλοπής και της διατάραξης συγκοινωνιών.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη χθες (01-03-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη χθες (01-03-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή (1.200) ευρώ, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ