13.5 C
Trikala
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε χθες (10.03.2017) το απόγευμα στη Λάρισα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξαγόταν απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 65χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ιδιοκτησίας 58χρονης ημεδαπής, διότι διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία έναν κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή «server», στον οποίο είχαν συνδεθεί άλλοι (4) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στις οθόνες δύο από των οποίων εμφανιζόταν το τυχερό παίγνιο «φρουτάκια».

Κατά τον έλεγχο, συνελήφθη ακόμη ένας 73χρονος ημεδαπός, ο οποίος συμμετείχε ως παίκτης στο απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν (5) πλήρης ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ, από την κατοχή του προσωρινά υπεύθυνου και του παίκτη.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία  απουσίαζε κατά τον έλεγχο, αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης που είχε διαπραχθεί τον Ιανουάριο του 2016.

 

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν ως δράστες χθες (10-03-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 26 και 38 ετών, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης του κ. Ανακριτή Λάρισας.

 

Επιπρόσθετα, ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας συνεργός τους, ημεδαπός, ηλικίας 40 ετών, ο οποίος είναι έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

 

Ειδικότερα, την (19-01-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες σε χωριό των Φαρσάλων, οι τρεις δράστες μαζί με ακόμη έναν άγνωστο συνεργό τους, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν σε οικία 88χρονης ημεδαπής και αφού την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, αφαίρεσαν από το εσωτερικό της οικίας κοσμήματα και χρηματικό ποσό.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

 

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να εντοπιστεί ο άγνωστος συνεργός των δραστών, καθώς και να διερευνηθεί η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις αδικημάτων.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Συνελήφθη χθες (10-03-2017) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να αφαιρεί ηλεκτρική ενέργεια από εναέριο δίκτυο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και να τη διοχετεύει στην οικία του μέσω αυτοσχέδιας σύνδεσης καλωδίων.
Συνελήφθη χθες (10-03-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 67χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφασης του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης (10) μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί φοροδιαφυγής.
Συνελήφθη χθες (10-03-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 30χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ (8) ετών, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (10-03-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, το διήμερο (09/10-03-2017) αφαίρεσε από το σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού, διάφορα εξωτερικά ανταλλακτικά μέρη, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο. Στην κατοχή του δράστη, αλλά και σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν έτερα ανταλλακτικά μέρη οχήματος και μοτοσικλέτας, των οποίων η προέλευση ερευνάται, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένα ναρκωτικό δισκίο.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη χθες (10-03-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (13,5) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ