11.7 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Εξιχνιάστηκαν άμεσα δύο περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, μία τετελεσμένη και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην πόλη του Βόλου

- Advertisement -

 

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού

 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν άμεσα δύο περιπτώσεις απάτης σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών, μία τετελεσμένη και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην πόλη του Βόλου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού.

 

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, προχθές (22-06-2017) το πρωί, ο 35χρονος μετέβη σε οικία 78χρονης ημεδαπής, όπου προσποιούμενος τον ασφαλιστή συγγενικού της προσώπου για δήθεν διευθέτηση υποθέσεών του, κατάφερε να την εξαπατήσει και να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (900) ευρώ.

 

Στη συνέχεια, προσέγγισε 80χρονη ημεδαπή έξω από Ιερό Ναό και προσποιούμενος συνάδελφο συγγενικού της προσώπου αποπειράθηκε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, καθόσον έγινε αντιληπτός από την ίδια.

 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

από 08.00 ώρα της 23.06.2017 έως 11.00 ώρα της 24.06.2017 

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθη, χθες (23-06-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Εξιχνίαση κλοπής – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπών Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων ημεδαπών. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από (16-06-2017) έως (19-06-2017) στο Βόλο, οι τέσσερις ανήλικοι διέρρηξαν καφετέρια, ιδιοκτησίας 33χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, μία παιχνιδομηχανή, δέκα ψηφιακούς δίσκους και έναν δρομολογητή (router). Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών, γονέων των ανηλίκων, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

 

 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

από 08.00 ώρα της 22.06.2017 έως 08.00 ώρα της 23.06.2017 

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας Συνελήφθη χθες (22-06-2017) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, μία 29χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να αφαιρεί παράνομα ηλεκτρική ενέργεια από εναέριο δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και να τη διοχετεύει στην οικία της, μέσω αυτοσχέδιας συνδεσμολογίας καλωδίων.
Σύλληψη αλλοδαπής φυγόποινης Συνελήφθη, χθες (22-06-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 27χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών, για  παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν χθες (22-06-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και 34 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, καθώς και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα  κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης Συνελήφθη, χθες (22-06-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 43χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, για απάτη.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (22-06-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας 65χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου Κρήτης, με ποινή φυλάκισης (10) μηνών, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη χθες (22-06-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας 64χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, με μήκος λάμας (12) εκατοστών.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ