17.6 C
Trikala
Παρασκευή, 31 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

- Advertisement -

από 08.00 ώρα της 09.02.2018 έως 11.00 ώρα της 10.02.2018

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (09-02-2018) το πρωί στη ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τεμπών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη χθες (09-02-2018) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από πυλωτή πολυκατοικίας δύο πλαίσια αλουμινίου (προστατευτικά μετρητών Δ.Ε.Η.), έγινε όμως αντιληπτός και ακινητοποιήθηκε. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.
Εξιχνίαση τριών περιπτώσεων απάτης – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ατόμων Εξιχνιάσθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας τρεις περιπτώσεις απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού και 40χρονου υπηκόου Ιρλανδίας, καθώς και σε βάρος αγνώστων μέχρι στιγμής συνεργών τους,  για το αδίκημα της απάτης. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το διήμερο 07/08-02-2018 στην ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας, παρουσιάστηκαν, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, ως εργολάβοι-μηχανικοί κατασκευαστικής εταιρίας, σε τρεις ημεδαπούς εκπροσώπους επιχειρήσεων και χρησιμοποιώντας το πρόσχημα υλοποίησης έργων ασφαλτόστρωσης σε εξωτερικούς χώρους των επιχειρήσεών τους σε δελεαστικές τιμές, κατάφεραν να αποκομίσουν το συνολικό χρηματικό ποσό των (11.972) ευρώ, χωρίς να ολοκληρώνουν κάθε φορά τις συμφωνηθείσες εργασίες.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης Συνελήφθη χθες (09-02-2018) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει τρεις συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (7,87) γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ