21.4 C
Trikala
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη χθες (24-02-2018) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει στην επιχείρησή του συνολικά (126) πακέτα τσιγάρων και (43) πακέτα συσκευασμένου χύμα καπνού, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, τα οποία κατασχέθηκαν.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου εξιχνιάσθηκε περίπτωση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπών συζύγων, ενός 40χρονου και μιας 43χρονης. Ειδικότερα το ζευγάρι, όπως εξακριβώθηκε, υποβάλλοντας ψευδείς δηλώσεις σχετικά με τον αριθμό ανήλικων τέκνων τους σε δημοτολόγιο Δήμου της ευρύτερης περιοχής, κατάφερε την αποφυγή στράτευσης του 40χρονου ως πατρικό μέλος πολύτεκνης οικογένειας, καθώς και την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους κατά τα έτη από 2002 έως 2012 μέσω των λαμβανόμενων επιδομάτων πολυτεκνίας, ζημιώνοντας έτσι το ελληνικό Δημόσιο.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθησαν, χθες (24-02-2018) το βράδυ στον Αλμυρό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, δύο αλλοδαπές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 25 και 36 ετών, διότι αφαίρεσε πορτοφόλι 54χρονης ημεδαπής, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Επιπλέον, οι δράστιδες έκαναν χρήση των τραπεζικών καρτών, πραγματοποιώντας διάφορες συναλλαγές. Το αφαιρεθέν πορτοφόλι με τις κάρτες και τα προσωπικά έγγραφα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
———————————————————————
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη, χθες (24-02-2018) το απόγευμα στο Μουζάκι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου, ένας 66χρονος ημεδαπός, διότι  αντιλαμβανόμενος επικείμενο έλεγχο δύο αστυνομικών, τους απείλησε και αντιστάθηκε κατά την ακινητοποίησή του, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο μαχαίρι και τραυματίζοντάς τους ελαφρά. Το πραναφερόμενο μαχαίρι κατασχέθηκε.

 

Συνελήφθη, σήμερα (25-02-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, αντίστοιχα.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ