15.6 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Αστυνομικό δελτίο Περιφέρειας Θεσσαλίας

Συνελήφθη σήμερα (06-10-2018) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 40χρονος, κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, καθώς και παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

- Advertisement -

 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από το δράστη, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • ένα καλλιεργούμενο δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους (1,10) μέτρων,
  • (39) ναρκωτικά δισκία,
  • (14,1) γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης,
  • δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές,
  • ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης,
  • είκοσι μία τυποποιημένες συσκευασίες αφορολόγητου καπνού, συνολικού βάρους (929,9) γραμμαρίων,
  • τρεις συσκευασίες με αφορολόγητο χύμα καπνό, συνολικού βάρους (261,9) γραμμαρίων,
  • ένας αναδιπλούμενος σουγιάς,
  • το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Συνελήφθησαν, σήμερα (06-10-2018) το μεσημέρι στον Κρατικό Αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 34 και 30 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και πλαστογραφία.

 

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τις Βρυξέλλες, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται συστηματικά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, συνελήφθησαν χθες (05-10-2018) το βράδυ στο Βόλο τρία (3) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Συγκεκριμένα:

  • Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου συνελήφθη ένας 37χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους (81,45) γραμμαρίων και μικροποσότητα ναρκωτικού φαρμάκου, χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.
  • Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνελήφθη ένας 38χρονος, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του και σε αύλιο χώρο αυτής βρέθηκαν δύο καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (2) μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους (222,80) γραμμαρίων.
  • Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, συνελήφθη ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει (60)  ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Συνελήφθη, χθες (05-10-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 54χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Βόλου, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν, χθες (05-10-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 20χρονος και ένας 28χρονος, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν και να διαθέτουν προς πώληση συνολικά (260) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης και κατασχέθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Συνελήφθη, χθες (05-10-2018) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 28χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Αθηνών για το αδίκημα της ληστείας, καθώς και δύο αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με συνολική ποινή κάθειρξης έξι ετών και επτά μηνών, για τα αδικήματα της ληστείας και της απόπειρας απάτης.

Συνελήφθη χθες (05-10-2018) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 28χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει μία συσκευασία με κατεργασμένο καπνό, βάρους (350) γραμμαρίων, η οποία δεν έφερε την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης και κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Συνελήφθη χθες (05-10-2018) το βράδυ στους Σοφάδες Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας με ποινή φυλάκισης ενός έτους, για το αδίκημα της κλοπής.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ