22.2 C
Trikala
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βοσνιάδης: Δεν έπρεπε να «αποχωρήσουμε» από τον αγώνα

Μετά το τέλος ο αγώνα ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Αλέκος Βοσνιάδης στάθηκε κυρίως στην εικόνα της ομάδας μετά το γκολ που δέχτηκε. Πάντως έστειλε και μήνυμα ότι υπάρχει ακόμη χρόνος για να καλυφθεί το χαμένος έδαφος. Αναλυτικά: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας, οι φιλοξενούμενοι μας απείλησαν μόνο σε μια φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε το γκολ και εκεί για μένα ήταν το πρόβλημα αφού «αποχωρήσαμε» από το γήπεδο. Αυτό για μένα ήταν έκπληξη, αφού έχουμε έμπειρους παίκτες και έπρεπε να αντιδράσουμε. Αυτό που είχαμε στο μυαλό και δουλέψαμε στις προπονήσεις δεν βγήκε. Εγώ έχω την πίστη, ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν ότι υπάρχει ο χρόνος για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος, φτάνει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι έφυγαν στεναχωρημένοι αλλά θα πρέπει με την εικόνα μας να τους κερδίσουμε πάλι».
Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο αρχηγός της ομάδας Παντελής Ριζογιάννης ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους για την ήττα.

- Advertisement -

bosniadis
Δηλώσεις Μάντζιου
Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης Άκης Μάτζιος είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΤ είχε την κατοχή αλλά χωρίς την κλασική ευκαιρία. Εμείς απειλήσαμε, ενώ πετύχαμε στην αρχή του ημιχρόνου το γκολ και νομίζω ότι νικήσαμε δίκαια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας αγωνιστική με αγωνιστική».
Από την πλευρά των παικτών ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος δεν έκρυψε την χαρά του για τη νίκη της ομάδας και έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ