13.8 C
Trikala
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Βράβευση αθλητών και κοπή πίτας ΣΟΑΤ

Μέσα σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα όπου κυριάρχησε ο ενθουσιασμός και η υπερηφάνια για τις πολλές εγχώριες αλλά και τις διεθνείς διακρίσεις αθλητών του με τα ελληνικά «χρώματα» στο ταεκβοντό, έκοψε την πίτα του ο Τρικαλινός Σύλλογος Σ.Ο.Α.Τ., το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα «Δημήτρης Καβράκος» του Πνευματικού Κέντρου των Τρικάλων.

- Advertisement -

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία σύσσωμης της «οικογένειας» του Σ.Ο.Α.Τ., του δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, του περιφερειακού συμβούλου κ. Ντίνου Μπάρδα, του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Μιχάλη Λάππα, του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Αχιλλέα Ζήρα, των  Αντιδημάρχων κ. Άκη Αναστασίου, κας Σοφίας Αλεστά και Κων/νου Ψύχου ,η κα Έφη Λεβέντη ενώ από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν  οι χορηγοί του Συλλόγου ,κ.κ. Στέφανος Γκολίτος , Αθανάσιος Μπέσιος και Βαγγέλης Σταματίου που προσέφερε τα πλούσια δώρα που «έκρυβαν» τα φλουριά της πίτας , οι επιστημονικοί σύμβουλοι του Συλλόγου κ.κ. Γιώργος Μήτσας και Ευάγγελος Γαλάνης , οι οποίοι τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Σύλλογο,  ο διοικητής  εξ. Φρουράς κος Αθανάσιος Καππάς και ο υποδιοικητής κος Γιάννης Γατσάς , εκπρόσωποι φορέων και αθλητικών συλλόγων, γονείς, συγγενείς και οι φίλοι των αθλητών.

Κατά τον χαιρετισμό τους τόσο ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου όσο και οι κ.κ. Μιχάλης Λάππας και Ντίνος Μπάρδας εξήραν τις τεράστιες και επίπονες προσπάθειες των αθλητών και των προπονητών «ώστε να έλθουν Ολυμπιακά μετάλλια στην Ελλάδα μέσου αθλητών ενός Τρικαλινού συλλόγου», επιτυχίες μεγάλες που κάνουν ακόμη πιο γνωστά τα Τρίκαλα…που «εκτός από έξυπνη πόλη ο Σ.Ο.Α.Τ.  φιλοδοξεί να μας κάνει και αθλητική πόλη» δηλώνοντας ότι τόσο ο δήμος Τρικκαίων όσο και η Π.Ε. Τρικάλων θα βρίσκονται δίπλα στους συλλόγους και στις προσπάθειες των αθλητών για πολλές επιτυχίες και το νέο έτος.

Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος του ΣΟΑΤ κ. Γιάννης Αναγνώστου, ανέφερε μεταξύ των άλλων:

« Έχουμε τη χαρά να έχουμε εδώ μαζί μας σήμερα «μικρούς γίγαντες» που σήκωσαν στην νεανική πλάτη τους το βάρος ενός έθνους, χωρίς παράπονα, με πείσμα και χωρίς να λογαριάζουν τις ατομικές μικρές ή μεγάλες θυσίες τους.

«Ως πρόεδρος του Συλλόγου πρέπει να τονίσω ότι είναι χαρά και τιμή μας που με την μαζική παρουσία σας εδώ σήμερα επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η αγάπη και η εμπιστοσύνη με την οποία πλαισιώνεται από τους συντοπίτες μας, από την Τρικαλινή κοινωνία, ο σύλλογος αυτός. Και έτσι πρέπει να είναι γιατί ο σύλλογος αυτός μέσα από τις δραστηριότητές του συνδέεται άμεσα με το μέλλον αυτού του αγάπη και η εμπιστοσύνη με την οποία πλαισιώνεται από τους συντοπίτες μας, από την Τρικαλινή κοινωνία, ο σύλλογος αυτός. Και έτσι πρέπει να είναι γιατί ο σύλλογος αυτός μέσα από τις δραστηριότητές του συνδέεται άμεσα με το μέλλον αυτού του τόπου»

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με βραβεύσεις χορηγών που στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου, διπλώματα και παραλαβή νέων ζωνών για τους αθλητές του ταεκβοντό του Συλλόγου Σ.Ο.Α.Τ.

Τιμητικές πλακέτες για τις διακρίσεις τους  έλαβαν  οι αθλητές :  η Φανή Τζέλη, η Κων/να Τζέλη, η Εύα Παϊταρίδου, ο Μιχάλης Σικοβέλας, ο Γιώργος Γεροβάιος, η Μαρία Τζέλη, ο Ιωάννης Κιούρας, ο Δημήτρης Καραμάνος, ο Άγγελος Τζέλης, η Σωτηρία Μυτούλα, ο Γεώργιος Μαρουσόπουλος, η Ευαγγελία Τότσιου , η Εβελίνα Ανδρέου .

Το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού κέρδισε  η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στους Νέους Φανή Τζέλη, η Τρικαλινή αθλήτρια του ΣΟΑΤ που με τα χρώματα της Εθνικής τον περασμένο Οκτώβρη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που διεξήχθησαν στο Μπουένος Άιρες κατέκτησε το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο στο Ταεκβοντό για την χώρα μας.

Ακολούθησε η βράβευση των επιστημονικών συνεργάτης  του Συλλόγου κ.κ. Γιώργο Μήτσα και Ευάγγελο Γαλάνη, οι οποίοι με την επιστημονική τους κατάρτιση συμβάλλουν στην σωματική και ψυχική προετοιμασία των αθλητών του Συλλόγου.

Επίσης τιμήθηκαν για την στήριξη τους προς τον Σύλλογο , ο Δήμαρχος Τρικκαίων κος Δημήτρη Παπαστεργίου,  και ο περιφερειακός σύμβουλος  κος  Ντίνος Μπάρδας, ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Τέλος τιμητικές πλακέτες απονεμηθήκαν  προς τους χορηγούς του Συλλόγου , κο Στέφανο Γκολίτο ,  (ADIDAS , ICONICS), κο Ευάγγελο Σταματίου , ( 8Com.gr) και κο Αθανάσιο Μπέσιο ( BESIOS WOOD ).

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Σ.Ο.Α.Τ., εύχεται σε όλους  το 2019 να είναι μία χρονιά γεμάτη υγεία και ευτυχία και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να εργάζεται αδιάκοπα με την συμβολή των προπονητών του Συλλόγου για ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ