12.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Βράβευση από την Φ.Α.Τ.Α. του Αγγειοχειρουργού Στυλιανού Γ. Κούτσια (φωτό)

Η Φ.Α.Τ.Α. (Φιλεκπαιδευτική Αδελφότητα Τζούρτζιας Ασπροποτάμου), στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τον ετήσιο χορό που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/01/2019 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, βράβευσε και το μέλος της, Αγγειοχειρουργό κ. Στυλιανό Γ. Κούτσια, Αναπληρωτή Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ο κ. Κούτσιας δε ξεχνά τον τόπο του και δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

- Advertisement -

Ποιος είναι ο Αγγειοχειρουργός Στέλιος Κούτσιας.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα.

O κ. Στυλιανός Κούτσιας είναι απόφοιτος Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου  Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1983-1989) και είναι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. (Βαθμός «Αριστα»).

Ειδικεύτηκε σε τμήμα  Γενικής Χειρουργικής και  Αγγειοχειρουργικής σε Νοσοκομείο της Αγγλίας (RoyalBluckburnInfirmary), στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 των Αθηνών και στο Αγγειοχειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη.

Απέκτησε τον τίτλο Ειδικότητας της Αγγειοχειρουργικής τον Δεκέμβριο του 2001.

Εξειδικεύτηκε στην Ενδοαγγειακή χειρουργικήστη Μεγάλη Βρεττανία (Νοσοκομείο Queen’sMary, Νότινγχαμ) κάτω από την καθοδήγηση ενός από τους πρωτοπόρους της Ενδοαγγειακής Χειρουργικής στον κόσμο, τον Καθηγητή BrianHopkinson.

Εδώ ήρθε σε επαφή με την ενδαγγειακή μέθοδο αντιμετώπισης των Ανευρυσμάτων κοιλιακής αορτής η οποία σήμερα αποτελεί την κυρίως μέθοδο αντιμετώπισης αυτών

Αποτέλεσε τον πρώτο (1ο) Επιμελητή Ειδικό Αγγειοχειρουργό, της Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που είναι εγκατεστημένη στο     Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας (από το Μάρτιο του 2006).

Συμμετείχε σε πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια (workshop) που αφορού-σαν την Ενδοαγγειακή χειρουργική, τις νέες τεχνικές ενδοφλέβιας κατά-λυσης των κιρσών (Laserή ραδιοσυχνότητες) και τη θεραπεία του      Διαβητικού ποδιού.

Τον Ιανουάριο του 2011 εκλέχτηκε Λέκτορας Αγγειοχειρουργικής – Ενδοαγγειακής Χειρουργικής της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συμμετείχε σε όλες τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Κλινικής.

Βοήθησε τα μέγιστα στην ανάπτυξη και την καθιέρωση της Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Από τον Ιούλιο του 2018  αποτελεί το νέο υπεύθυνο της Αγγειοχειρουργικής μονάδας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μια και εκλέχτηκε Αναπληρωτής Καθηγητής της Αγγειοχειρουργικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Ανοίγεται μπροστά του μια καινούργια πρόκληση που έχει να κάνει με την ανάπτυξη και την καταξίωση μιας Πανεπιστημιακής Αγγειοχειρουργικής Μονάδας σε Πανεπιστημιακή Αγγειοχειρουργική Κλινική.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ