28.7 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Για καλό φινάλε ο ΑΟΤ1963

AOT63Η 26η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ανήκει στο παρελθόν και ο ΑΟΤ1963 μετά την ισοπαλία στο Μακρυχώρι Ημαθίας επί της ουσίας κατάλαβε ότι δεν μπορεί να βρεθεί πιο ψηλά από την 4η θέση της βαθμολογίας, την οποία έχει αυτή τη στιγμή.
Απομένουν ακόμη 4 αγωνιστικές, αλλά η τρικαλινή ομάδα θα δώσει 3 παιχνίδια, αφού την τελευταία αγωνιστική θα πρέπει να κάνει το ρεπό.
Έτσι είναι ξεκάθαρο ότι με τα δεδομένα αυτά η 4η θέση είναι αυτή που μοιάζει ως η πιο υψηλή για την ομάδα. Σε μια χρονιά που είχαν βάλει ως αποκλειστικό στόχο την 1η θέση, αλλά επί της ουσίας ποτέ δεν την άγγιξαν. Από εκεί και πέρα στα τελευταία τρία παιχνίδια ο στόχος είναι η κατάκτηση των βαθμών, ώστε να πουν το αντίο με τον καλύτερο τρόπο και να κοιτάξουν το μέλλον.
Η Λαμία που καίγεται
Η προετοιμασία των Τρικάλων για τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής ξεκίνησε. Και αν για τους παίκτες του Τάσου Μπεριτζά είναι μια αγωνιστική που το γόητρο και μόνο μετρά για την Λαμία, που είναι ο αντίπαλος, ίσως να είναι το ματς της χρονιάς.
Και αυτό διότι βρίσκεται 4 βαθμούς πιο ψηλά από την Νεοκαισάρεια και αν περάσει από τα Τρίκαλα τότε αγκαλιάζει την άνοδο στην Β’ Εθνική. Να θυμίσουμε ότι ο ΑΟΤ1963 στον πρώτο γύρο είχε νικήσει εύκολα την Λαμία και το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι προπονητής ήταν ο Τίμος Καβακάς, ο οποίος τώρα είναι προπονητής της Λαμίας, της ομάδας που καίγεται για τη νίκη.
Βέβαια μπορεί το κίνητρο να είναι με τους φιλοξενούμενους, από την άλλη οι γηπεδούχοι χωρίς άγχος θα παλέψουν για το καλύτερο και από την πλευρά αυτή σίγουρα ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός της αγωνιστικής.
Άφαντος ο Καραγιάννης
Ο Χρήστος Καραγιάννης μπορεί να ήρθε ως το μεγάλο μεταγραφικό όνομα τον Ιανουάριο, αλλά είναι πιθανό να μην τελειώσει την σεζόν.
Ο έμπειρος επιθετικός δεν εμφανίστηκε στην αποστολή για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με το Μακρυχώρι, έτσι στον ΑΟΤ1963 περιμένουν εξηγήσεις για την συμπεριφορά του. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η εξέλιξη μόνο καλό δεν κάνει στην ηρεμία της ομάδας και έρχεται ως μια αλυσίδα γεγονότων στην έτσι και αλλιώς ταραγμένη εικόνα της ομάδας αυτής.
Βέβαια όσο δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της διοίκησης δεν μπορεί κανένας να προβλέψει κάτι για τα επόμενα τρία παιχνίδια. Αλλά όταν ένα γυαλί ραγίζει τότε δύσκολα κολλά πάλι.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ