21.4 C
Trikala
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γιορτινή εκδήλωση για τις καθαρίστριες του Νοσοκομείου Τρικάλων με βαθύ πολιτικό νόημα…(ΒΙΝΤΕΟ-43 ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση για τον ένα χρόνο δικαίωσης-απεξάρτησης από τους εργολάβους καθαριότητας και κατ’ επέκταση σε όλους τους τομείς του Νοσοκομείου Τρικάλων, διατηρώντας τον δημόσιο χαρακτήρα  και μάλιστα με πολλαπλά οφέλη και για τις καθαρίστριες, αλλά και για το ίδιο το Νοσηλευτικό Ίδρυμα, όπως δηλώνει ο διοικητής κ. Δημήτρης Παρθένης.

- Advertisement -

Βεβαίως, αυτή η κίνηση-προσπάθεια που έγινε ένα χρόνο πριν από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων, να πάψει τη συνεργασία με ιδιωτικό συνεργείο καθαριότητας, μέχρι και τώρα που διοργανώθηκε εκδήλωση-γιορτή, έχει και πολλά μηνύματα με πολιτικό αντίκτυπο, καθώς η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να διατηρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας των Νοσοκομείων της χώρας και όχι μόνο…

Στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση που έγινε σε χώρο εντός του Νοσοκομείου, μίλησε για το θέμα ως επίσημη καλεσμένη της βραδιάς, η ευρωβουλευτής κα Κωνσταντίνα Κούνεβα. Στο τέλος υπήρξε μπουφές για όλους και ζωντανή μουσική.

Δείτε στο βίντεο του trikalaola.gr τι είπε η κα Κούνεβα, τι είπε ο κ. Παρθένης στην τοποθέτησή του, τι είπε η εκπρόσωπος των καθαριστριών κα Μαρία Τσέτουλα, καθώς και ο εκπρόσωπος του Σωματείου ιδιωτικών Υπάλληλων κ. Στέργιος Παπαθεοδώρου.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ