21.2 C
Trikala
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΔΕΙΤΕ-ο χορός του Βάκαρι Τρικάλων (30 ΦΩΤΟ μέρος 2ο)

Δείτε το 2ο μέρος του φωτογραφικού άλμπουμ με ακόμη 30 φωτογραφίες από τον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού συλλόγου Βακαρίου-Φορτωσίου Τρικάλων.

- Advertisement -

Για να δείτε το 1ο μέρος με το βίντεο και 40 φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

………………………………………………………………………

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Εκπολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Βακαρίου –Φορτωσίου την 6-1-2017 και ώρα 21.00΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου “Πύλης Μέγαρο”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ως εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη ο δήμαρχος Μουζακίου κ ΚΟΥΤΣΟΣ , οι Αντιδήμαρχοι Πύλης κ. ΤΖΑΝΗΣ . Κ. ΓΙΑΝΝΩΤΑΚΗΣ και κ. ΧΑΤΖΗΣ , ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων κ. ΓΡΑΒΑΝΗΣ , οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Δέσης ,κ. ΜΗΤΣΙΟΣ, Ν. ΠΕΥΚΗΣ κ. ΣΑΚΚΟΜΗΤΡΟΣ , και Αρματολικού κ. ΑΛΕΞΙΟΥ , Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ , ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ , Εκπρόσωποι και μέλη των Δ.Σ. των Πολιτιστικών Συλλόγων Ν . ΠΕΥΚΗΣ , Ν. ΖΩΗΣ και ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

Κατά την εκδήλωση βραβεύθηκαν από τον Σύλλογο τα τέκνα μελών που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και εισήχθησαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας . Ακολούθησε γλέντι με ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής και λαϊκού ρεπερτορίου όπου τα μέλη του Συλλόγου αλλά και πλήθος φίλων που αψήφησαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες , διασκέδασαν με πρωίας .

Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές μεταξύ τους για την νέα χρονιά και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για το επόμενο έτος .

ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ