16.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΔΕΙΤΕ-όλη η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της ΣΜΥ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ μέρος 1ο)

Άλλαξε χέρια χθες Τετάρτη 15-3-2017 η διοίκηση της ΣΜΥ (Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών).

- Advertisement -

Στην θέση του  αποχωρήσαντα διοικητή, Υποστράτηγου κ. Γεώργιου Λιάκου, τοποθετήθηκε μετά τις κρίσεις στο Στράτευμα, ο Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Τσιπίδης, εξίσου ικανός και με πολλές περγαμηνές, όπως ανέφερε στην τοποθέτησή του ο ίδιος ο Υποστράτηγος Γεώργιος Λιάκος.

Μεγάλη η συγκίνηση του αποχωρήσαντα διοικητή, που στο χρονικό διάστημα της εδώ παραμονής του, απέχτησε φίλους καλούς που χθες ήρθαν να τον αποχαιρετήσουν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο Υποστράτηγος Γ. Λιάκος αναλαμβάνει από σήμερα κιόλας τα καθήκοντα υποδιοικητή στο Δ’ Σώμα Στρατού με έδρα την Ξάνθη.

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής που την κατέγραψε όλη το trikalaola.gr με βίντεο και πολλές φωτογραφίες, παρίσταντο και ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού (Υπαρχηγός ΓΕΣ), Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης.

Στην εκδήλωση επίσης παρίσταντο, ο Σεβασμιώτατος Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ, ο Σεβασμιώτατος Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, και οι πολιτικές αρχές του τόπου.

Δείτε τώρα το 1ο μέρος του βίντεο και τις 50 πρώτες φωτογραφίες και θα ακολουθήσουν άλλα 3 βίντεο και πολλές ακόμη φωτογραφίες.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ