16.9 C
Trikala
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δεν πετά στα σύννεφα το Φλαμούλι

Την Τετάρτη με την 3η αγωνιστική ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στον 5ο όμιλο των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Η τρικαλινή πρωταθλήτρια, ομάδα του Φλαμουλίου είναι αυτή που βρίσκεται στην θέση του οδηγού, αφού μετά τη νίκη επί της Δόξας Γαρδικίου ανέβασε την διαφορά στους 3 βαθμούς από τους δεύτερους Σιναράδες.
Είναι σίγουρο ότι υπάρχει ικανοποίηση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πετάνε στα σύννεφα. Απομένουν ακόμη τρία παιχνίδια για να βγει ο πρώτος, ο οποίος θα παίξει τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική. Η αλήθεια είναι ότι το Φλαμούλι είναι πολύ κοντά σ’ έναν μεγάλο άθλο, αλλά η σοβαρότητα υπάρχει και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να κάνουν λάθη.
Άλλωστε μαθηματικά δεν έχει κριθεί κάτι. Το Φλαμούλι έχει 7 βαθμούς, οι Σιναράδες Κέρκυρας είναι στους 4, η Ανατολή Ιωαννίνων στους 3 και η Δόξα Γαρδικίου έχει 1 βαθμό.
Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της Θεσπρωτίας δεν μπορεί να κοιτάξει την πρώτη θέση, αλλά μπορεί να είναι ρυθμιστής. Για παράδειγμα. Την επόμενη Τετάρτη το Φλαμούλι θα φιλοξενήσει την Ανατολή, αν την νικήσει τότε μένει και αυτή εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης. Ενώ αν οι Σιναράδες δεν νικήσουν μέσα στο Γαρδίκι τότε το Φλαμούλι όχι μόνο αγκαλιάζει την άνοδο, αλλά θα έλεγε κάποιος ότι είναι και με τα δυο πόδια εκεί.
Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ανατολή ξεκίνησε. Ο Τάκης Ρούσας δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά ξέρει καλά ότι δεν μπορεί να υπάρξει σε καμία περίπτωση χαλάρωση από κανέναν. Άλλωστε αν και μαθηματικά δεν έρθει η κατάκτηση της 1ης θέσης δεν μπορεί να είναι να είναι κανένας σίγουρος. Δεν είναι αρκετό να λέει κάποιος ότι έχει το προβάδισμα, η ουσία είναι να υπάρχει η καλύτερη δυνατή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και ακριβώς εκεί ρίχνουν το βάρος τους στον Φλαμούλι.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ