33.4 C
Trikala
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Διαγωνισμός στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2018

Ο Δήμος Καρδίτσας θα συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας  από 16 – 22 Σεπτεμβρίου 2018. Ο κύριος στόχος του καθιερωμένου ευρωπαϊκού θεσμού για φέτος είναι να ενθαρρύνει τους πολίτες να δοκιμάσουν τις διάφορες λύσεις κινητικότητας που είναι διαθέσιμες στις πόλεις τους ή συνδυασμό τους και να διαψεύσει την ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι τα ιδιωτικά αυτοκίνητα είναι η μοναδική κατάλληλη επιλογή μετακίνησης.

- Advertisement -

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Καρδίτσας θα βραβεύσει επιχειρήσεις ή επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου και έχουν υιοθετήσει στην καθημερινή τους λειτουργία ή προβάλλουν-προωθούν τέτοιες λύσεις κινητικότητας (π.χ. χρήση ποδηλάτου για τις επαγγελματικές μετακινήσεις- μεταφορές τους, την εξυπηρέτηση των πελατών τους  κ.λ.π.)

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό παρακαλούνται να υποβάλουν μέχρι και την Παρασκευή 7/9/2018 σχετική αίτηση στο Πρωτόκολλο του Δήμου Καρδίτσας ( Αρτεσιανού 1, 2ος όροφος) με μια σύντομη περιγραφή της δράσης – πρακτικής τους. Η αξιολόγηση θα γίνει   από την Ομάδα Εργασίας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή16 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης των εκδηλώσεων του Δήμου στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ