11.1 C
Trikala
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δράσεις της ομάδας FREE MOBILITY

Η ομάδα FREE MOBILITY του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων, συνέχισε τις δράσεις της και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου διοργάνωσε εκδήλωση στο κέντρο της πόλης. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, πάνω σε θέματα ελεύθερης μετακίνησης. Η εκδήλωση περιλάμβανε βιωματικές δράσεις, ζωγραφική προσώπου, μοίρασμα ενημερωτικών φυλλαδίων, ζωγραφική, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Επίσης επιβράβευσαν συμβολικά, με ένα κίτρινο μπαλόνι, τους ιδιοκτήτες καταστημάτων που διαθέτουν ράμπες πρόσβασης, ενώ ένα κόκκινο μπαλόνι τοποθετήθηκε σε Δημόσιες Υπηρεσίες που δεν φροντίζουν για την ανεμπόδιστη πρόσβαση όλων των πολιτών.

- Advertisement -

Αρωγοί στην προσπάθεια ήταν η ομάδα Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων, σύνολο 70 μαθητών από το 6ο & 7ο Λύκειο Τρικάλων, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων με συνοδεία εκπαιδευτικών, οι παλιές ομάδες Ecomobility του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων που πλέον είναι μαθητές του 2ου & 4ου Λυκείου και συνεχίζουν να βοηθάνε στην Εκστρατεία FREE MOBILITY. Επίσης συμμετείχε η θεατρική ομάδα του Δήμου Τρικκαίων, η Δημοτική Αστυνομία, ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, εκπρόσωποι του Δήμου Τρικκαίων, φοιτητές της ΣΕΦΑΑ Τρικάλων της ειδικότητας ειδικής φυσικής αγωγής, οι Σύλλογοι ΑμεΑ «ΑΡΩΓΗ» & «ΕΛΠΙΔΑ», καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση.

Όλοι μαζί δώσαμε το σύνθημα για μια προσβάσιμη πόλη και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Δημοτικού Κινηματογράφου του Μύλου Ματσόπουλου στις 12 το μεσημέρι, όπου θα παρουσιαστεί η τελική εργασία των μαθητών, για το FREE MOBILITY.

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ