13.9 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Δραστηριότητα Βουλευτών, πολιτευτών, υποψηφίων, κομματικών φορέων, σωματείων Τρικάλων

Την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 7 το απόγευμα υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και η επικεφαλής Ευαγγελία Στεργίου θα περιοδεύσουν στα μαγαζιά του Ζάρκου και στις 8 θα μιλήσουν στο καφενείο του Κουτσιανά Θανάση. Προσκαλούνται οι κάτοικοι του Ζάρκου να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση.

- Advertisement -
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Εδώ και καιρό έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση για το πότε θα ξεκινήσει ο κύριος Τσιλιμιγκας την προεκλογική του καμπάνια. Μέσα σε αυτό τον ωκεανό απόψεων που έχουν ακουστεί , θα ήταν φρόνιμο να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους:
Ο Νίκος Τσιλιμιγκας αγαπήθηκε από το Θεσσαλικό λαό , όχι απλά για την πολιτική διαδρομή του μέχρι σήμερα. Κυρίως όχι γιατί είναι ο καλύτερος στο λεγόμενο επικοινωνιακό παιχνίδι . Ο Νίκος Τσιλιμιγκας αγαπήθηκε μέσα από την αξιοθαύμαστη επαγγελματική του διαδρομή . Και αλίμονο αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως απλή επαγγελματική συνέπεια , όλη αυτή την προσφορά , που τον έφερε στην πόρτα των πολιτών όλης της Θεσσαλίας και όχι μόνο . Το ήθος , η προσφορά , η αξιοπρέπεια και το γεγονός ότι ΔΕΝ είναι επαγγελματίας πολιτικός , είναι οι λόγοι που οδήγησαν το Κίνημα Αλλαγής να στηρίξει ομόφωνα την προσπάθεια του . Αν θέλετε,  η ίδια η κοινωνία οδήγησε το Κίνημα Αλλαγής σε αυτή την επιλογή . Η ίδια η κοινωνία φωνάζει , δικαιολογημένα , χρόνια τώρα , ότι δεν θέλει άλλους επαγγελματίες  πολιτικούς. Ότι θέλει ανθρώπους της σκληρής δουλειάς , της προσφοράς χωρίς αντάλλαγμα στο συνάνθρωπο , της αξιοπρέπειας , του ήπιου και συνετού λόγου .Για όλα τα παραπάνω λοιπόν , στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Άνθρωπο Νίκο Τσιλιμιγκα , και έπειτα τον επιστήμονα και πολιτικό . Για όλους αυτούς τους λόγους ο Νίκος Τσιλιμιγκας θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Τον εμπιστευόμαστε και θα τον ακολουθήσουμε στο δρόμο της νίκης και της αλλαγής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Τέτοιοι άνθρωποι , δεν έχουν ανάγκη καθοδήγησης , και συμβούλων. Σέβεσαι τις αποφάσεις τους και  απλά τους ακολουθείς .

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Δίπλα στους παραγωγούς και τους εμπόρους ο Μικέλης Χατζηγάκης

 

Συνεχίζει τις καθημερινές του περιοδείες ο Μικέλης Χατζηγάκης , ο οποίος της προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε τις λαϊκές αγορές της Φαρκαδόνα και της Οιχαλίας και συζήτησε με τους παραγωγούς για τις ανάγκες τους και τι περιμένουν από την πολιτεία. Ο Μικέλης έχει βάλει ως προτεραιότητα του να στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους και σε δήλωση του υπογράμμισε τα εξής:

 

«Η πολιτική δεν μπορεί να γίνει μακριά από τον κόσμο», έλεγε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Πιστός στις αξίες του προσπαθώ να είμαι κάθε μέρα κοντά στους συμπολίτες μου, να τους ακούω και να τους στηρίζω όπως μπορώ. Αυτή την φορά επισκέφθηκα τις λαϊκές αγορές της Οιχαλίας και της Φαρκαδόνας και συνομίλησα με τους ανθρώπους που δοκιμάζονται κάθε μέρα εδώ και χρόνια. Αλλά δεν το βάζουν κάτω. Παλεύουν καθημερινά και έχουν καταφέρει να παραμείνουν όρθιοι παρόλες τις αντίξοες συνθήκες. Η βελτίωση της ζωής αυτών των ανθρώπων θα είναι μια από τις βασικές μου προτεραιότητες στην πολιτική όχι μόνο γιατί έχουν χτυπηθεί άδικα την τελευταία δεκαετία αλλά και γιατί αυτά τα αδύναμα στρώματα έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης από όλους μας – και εγώ θα είμαι δίπλα τους με όλες μου τις δυνάμεις».

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Ηχηρή απάντηση στις κάλπες!!!

 

Έρχεται η ώρα της κάλπης.

Έρχεται η ώρα των πολιτών….

Έρχεται η ώρα της δημοκρατικής ευθύνης όλων μας,για το μέλλον του τόπου μας….

Εμείς, με τη συμμετοχή μας και την ψήφο μας, να αποφασίσουμε για την επόμενη μέρα….

Μην αφήνουμε σε άλλους, να αποφασίζουν για μας. Να πάρουμε την τύχη της Πατρίδας μας,  στα χέρια μας….

Η αποχή, δεν είναι λύση….

Λύση είναι η συμμετοχή….

Όσοι περισσότεροι πάμε στην κάλπη, τόσο καλύτερα…

Αυτοί που πήραν την ψήφο σας με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, αυτοί που πήραν τις ελπίδες σας και τα όνειρα σας, αυτοί που σας κορόιδεψαν και σας εξαπάτησαν, πρέπει να πάρουν την απάντηση που τους αξίζει…..

Όσο πιο μαζικά πάμε στις κάλπες, τόσο πιο ηχηρό θα είναι το μήνυμα που θα στείλουμε.

Η επόμενη μέρα, θα είναι με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

  • Για να σταματήσει ο κατήφορος…
  • Για να σταματήσει η φυγή των παιδιών μας στο εξωτερικό…
  • Για να ξαναγίνουμε μια κανονική χώρα…
  • Για να ξανάρθει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στις Ελληνίδες και τους Έλληνες….
  • Για να επανέλθει η εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα και προσωπικό….

 

Σεόλες τις κάλπες, να καταψηφιστούν οι Κυβερνητικοί υποψήφιοι….

 

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρ.Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Γ. Βλαχογιάννης, κατά την επίσκεψή του σε χωριά του Νομού μας.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Παρέμβαση του  ΚΚΕ στη Βουλή

Για να δοθούν σε όλους

δωρεάν εισιτήρια για τις μετακινήσεις ενόψει των εκλογών

Δωρεάν εισιτήρια για τις μετακινήσεις ενόψει των εκλογών ζητάει το ΚΚΕ, με Ερώτηση που κατέθεσαν προς τους αρμόδιους υπουργούς οι βουλευτές του Κόμματος Θανάσης Παφίλης, Γιάννης Γκιόκας και Γιάννης Δελής.

Η Ερώτηση αναφέρει τα εξής:

«Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, χιλιάδες εργαζόμενοι χρειάζεται να μετακινηθούν από και προς τους δήμους όπου είναι εγγεγραμμένοι για να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα. Τα έξοδα μετακίνησης των εκλογέων, πολλές φορές ολόκληρων λαϊκών οικογενειών, είναι υπέρογκα, χιλιάδες πολίτες ταλαιπωρούνται στην προσπάθεια να βρουν φτηνό τρόπο μεταφοράς, σε βάρος της ταχύτητας και ασφάλειας της μετακίνησης των ίδιων και των οικογενειών τους.

Τα ακριβά εισιτήρια των μέσων μεταφοράς (πλοίων, λεωφορείων, τρένων) αποτελούν σοβαρό εμπόδιο, στην ουσία περιορίζουν απαράδεκτα την άσκηση του αναφαίρετου δικαιώματος του ”εκλέγειν” σε μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού.

Ακόμα και στις περιπτώσεις που εξασφαλίζεται έκπτωση στα εισιτήρια για τη μετακίνηση των εκλογέων, το υπόλοιπο της δαπάνης πρέπει να το αναλαμβάνει το Κράτος και όχι να πληρώνουν οι πολίτες για να ασκούν το δικαίωμά τους.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ. κ. Υπουργοί, τι μέτρα θα λάβει η Κυβέρνηση:

  • Για τη δωρεάν μετακίνηση των εκλογέων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, από και προς όλες τις περιοχές της χώρας και με όλα τα μέσα (πλοία, λεωφορεία, τρένα), τόσο κατά τις ημέρες ψηφοφορίας (26 Μάη και 2 Ιούνη) όσο και δύο ημέρες πριν και μετά από αυτές».

 

ΤΡΙΚΑΛΑ  02/04/2019                             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Τ.Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ