17.5 C
Trikala
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Δραστηριότητα Βουλευτών, πολιτευτών, υποψηφίων, κομματικών φορέων, σωματείων

Σκρέκας: Σοκ και δέος από τις ζημιές 900 εκατομμυρίων της ΔΕΗ!

- Advertisement -

 

Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Οι μαθητευόμενοι μάγοι της κυβέρνησης Τσίπρα κατέστρεψαν τη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας. Είχαμε εγκαίρως προειδοποιήσει για τα εγκλήματα που συντελούνται σε βάρος της ΔΕΗ. Παρόλα αυτά, οι ζημιές ύψους 903,8 εκατ. ευρώ που για πρώτη φορά στην ιστορία της ανακοίνωσε η εταιρεία, προκαλούν σοκ και δέος.

 

Για τη δραματική αυτή εξέλιξη οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Τσίπρας, Σταθάκης και Παναγιωτάκης με τις επιλογές τους οδήγησαν στο γκρεμό την εταιρεία. Μετέτρεψαν τη ΔΕΗ σε εταιρεία ζόμπι, με υψηλές ζημίες, τεράστιες ανείσπρακτες οφειλές και απαξιωμένα περιουσιακά στοιχεία, όταν το 2014 ήταν μια εύρωστη εταιρεία με κέρδη 90 εκατ. ευρώ.

 

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη σκάσει στα χέρια τους η ωρολογιακή βόμβα που οι ίδιοι πυροδότησαν. Να είναι βέβαιοι ότι θα λογοδοτήσουν.  

 

Σύντομα η δραματική αυτή πορεία της ΔΕΗ τελειώνει. Η Νέα Δημοκρατία εγγυάται ότι θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να αποφευχθεί η κατάρρευση του βασικού πυλώνα του ελληνικού ενεργειακού συστήματος».

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΑΚΗ

& ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

            Η δήλωση Πολάκη είναι απαράδεκτη, ανήθικη και καταδικαστέα, όπως απαράδεκτη κι ανήθικη είναι και η στάση του πρωθυπουργού να τον καλύψει σε αντίθεση με αυτό που έπραξαν άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Από κει και πέρα όλη η συζήτηση περί “προτάσεων δυσπιστίας” και “ψήφων εμπιστοσύνης” είναι μόνο και μόνο για να βρουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ένα ακόμη πεδίο ψεύτικης αντιπαράθεσης, να κρύψουν τις συγκλίσεις τους στα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα.

    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Οι πολίτες της Λάρισας κατά την διάρκεια της συνεχιζόμενης δράσης στην κεντρική πλατεία της πόλης την Κυριακή 21.04.2019 για πρώτη φορά ενημερώθηκαν από πέντε υποψήφιους ευρωβουλευτές ενωμένους στην ίδια αποστολή.

Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης, τόνισαν πως η μεθοδευμένη διαίρεση των ελλήνων από φανερούς και κρυφούς εξουσιαστές αποσκοπεί στον τεμαχισμό της ελληνικής κοινωνίας βάζοντας ταμπέλες, στοχοποιόντας με αυτό τον τρόπο κάθε έναν πολίτη που αντιστέκεται στην ύπουλη και βρώμικη στρατηγική τους. Οι Έλληνες ως έθνος με βαθιές ρίζες που χάνονται στα βάθη της ιστορίας γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίζουν και πώς να κερδίζουν απέναντι σε οποιονδήποτε επιβουλεύεται την ίδια τους την υπόσταση.

Το πολιτικό όχημα  του εθνικού φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είναι το μέσον για να φτάσουν για πρώτη φορά Έλληνες ως εκπρόσωποι Ελλήνων στην δική μας Ευρώπη. Δεν είμαστε οι φτωχοί και παραστρατημένοι που πρέπει να συνετιστούμε. Είμαστε εταίροι και ισότιμοι με δικό μας αποδεδειγμένο πλούτο και έτσι θα υποχρεωθούν πλέον να μας αντιμετωπίζουν, χωρίς να χρειάζεται να καεί η χώρα όπως έχουν ζητήσει κατά το παρελθόν ανθέλληνες πολιτικοί.

Οι αντιξοότητες που κατά καιρούς αντιμετώπισαν και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τα μέλη της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» από όλο το προδοτικό καθεστώς και τα όργανα αυτού, αντιστρέφονται και γίνονται δύναμη για να φτάσουν στον τελικό στόχο και σκοπό μένοντας πιστοί στον όρκο τους για την απελευθέρωση τους ίδιου του ανθρώπου και την αποκατάσταση του δικαίου.

 

 

 

 

Η εκπρόσωπος τύπου της Κεντρικής Ελλάδος και Θεσσαλίας

Ιωάννα Κάιδα

Array

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ