16.5 C
Trikala
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Δραστηριότητα Βουλευτών, πολιτευτών, υποψηφίων, κομματικών φορέων, σωματείων Τρικάλων

Μπροστά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές 

- Advertisement -

Πριν από οκτώ και πλέον χρόνια ξεκινήσαμε έναν αγώνα για να οικοδομήσουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση και στο Δήμο Τρικκαίων ένα μέτωπο αριστερών, ριζοσπαστικών, αντιμνημονιακών και αντισυστημικών δυνάμεων με σκοπό να παλέψουμε πιο οργανωμένα και πιο αποτελεσματικά ενάντια στην οικονομική κρίση που άρχισε να πλήττει την κοινωνία και στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που επέβαλλαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Η διαδρομή που διασχίσαμε ήταν και όμορφη και επίπονη, αλλά πάνω από όλα παρέμεινε αταλάντευτη και συνεπής με τις ιδέες και τις θέσεις που από την πρώτη μέρα παρουσιάσαμε στους πολίτες .

Θεωρούμε πλέον μετά από τόσα χρόνια ότι η δημοτική μας παράταξη μας συνέβαλλε και μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο ώστε να τεθούν στην αυτοδιοικητική ατζέντα νέες προτεραιότητες, επιδιώκοντας παράλληλα ριζοσπαστικές ανατροπές σε ένα δήμο με τεράστια προβλήματα που δημιούργησαν διαχρονικά οι δημοτικές του αρχές, αλλά και σε μια τοπική κοινωνία που αντιμετώπιζε και συνεχίζει να χειμάζεται από τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με ζωτικής σημασίας ανάγκες και αιτήματα του κόσμου της εργασίας.

Η αντιμετώπισης της φτώχειας, η προάσπιση των δημόσιων κοινωνικών αγαθών, η αναζήτηση της διαφανούς και ορθής οικονομικής διαχείρισης, η προστασία του περιβάλλοντος και η βελτίωση της ποιότητας ζωής, η υπεράσπιση της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας, η αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού, η διαφύλαξη του δημόσιου χώρου, το βάθεμα του αμεσοδημοκρατικού χαρακτήρα της τοπικής αυτοδιοίκησης  και η ενίσχυση των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων, υπήρξαν μερικά από τα προτάγματα για τα οποία αγωνιστήκαμε.

Μετά από τόσο καιρό, θεωρούμε ότι τόσο οι θέσεις μας , όσο και η στάση μας δεν ηττήθηκαν. Παραμένουν επίκαιρες και ελπίζουμε ότι θα μπολιάζουν και στο μέλλον, όλες εκείνες τις δυνάμεις της κοινωνικής Αριστεράς που θα συνεχίσουν να παλεύουν για μια διαφορετική αυτοδιοικητική πραγματικότητα σε τοπικό επίπεδο, αλλά και για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων αντιλαϊκών πολιτικών, τοποτηρητές των οποίων στα Τρίκαλα είναι οι εκπρόσωποι των κομμάτων της μνημονιακής νεοφιλελεύθερης εξουσίας και συνεπώς και των δημοτικών παρατάξεων που διαπνέονται από τις ίδιες απόψεις στο αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Μέσα σε αυτή τη δύσκολη πολιτική συγκυρία η συνέλευση των μελών της δημοτικής μας παράταξης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, κατέληξε στην ομόφωνη απόφαση να αναστείλει τη λειτουργία της, εκφράζοντας ταυτόχρονα την στέρεη πεποίθηση ότι υπάρχουν οι συνθήκες και οι δυνατότητες που είναι ικανές να οδηγήσουν στην αναμόρφωση και την ανασυγκρότηση του πολιτικού και αυτοδιοικητικού χώρου που εξέφρασαν πάνω από όλα, και πέρα από τα πρόσωπα, οι προγραμματικές μας διακηρύξεις και οι εξειδικευμένες μας επεξεργασίες, τις οποίες εκθέσαμε στους πολίτες όλα αυτά τα χρόνια .

Η συνέλευση επίσης αποφάσισε να παρουσιαστούν σε εύθετο χρόνο και μέσα από δημόσιο απολογισμό όλες εκείνες οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που αναπτύξαμε μέσα από τις διεκδικήσεις μας, τις συγκρούσεις και τους αγώνες μας για μια διαφορετική πόλη, με πρωταγωνιστή μια άλλη κοινωνία, που φυσικά θα συνεχίζουν να εκφράζονται από τους δημοτικούς μας συμβούλους στις συνεδριάσεις κάθε συλλογικού οργάνου του Δήμου και για όσο χρονικό διάστημα συμμετέχουν σε αυτά.

Φυτέψαμε τον σπόρο, ελπίζουμε να γίνει δέντρο και να καρπίσει.

Τρίκαλα  31 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Σκρέκας Κώστας: Χρειάζονται γενναία κίνητρα για την εξοικονόμηση ενέργειας στην παραγωγή και τα νοικοκυριά.

Την ανάγκη προώθησης γενναίων κινήτρων για τη μείωση του ενεργειακού και χρηματοδοτικού κόστους, ώστε να ενισχυθεί η εξοικονόμηση ενέργειας στη μεταποίηση και τα νοικοκυριά, υπογράμμισε την Τρίτη ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στις εργασίες του συνεδρίου της A-EnergyForum με τίτλο «Εξοικονόμηση Ενέργειας, Βιομηχανία και Ανταγωνιστικότητα».

Ο κ. Σκρέκας ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και τις επιπτώσεις που προκαλεί στην οικονομική ζωή, τονίζοντας ότι επείγει η προώθηση των δράσεων ώστε να μετριαστούν τα αρνητικά αποτελέσματα στις κοινωνίες μας. Σε αυτό το πλαίσιο και σύμφωνα με τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, προέχει η μείωση της λιγνιτικής ηλεκτροπαραγωγής, η αυξανόμενη διείσδυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, καθώς και η εξοικονόμηση ενέργειας.

Δεδομένου του υψηλού ενεργειακού κόστους στη χώρα μας, που είναι ως και διπλάσιο σχεδόν με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και του ασύμφορου κόστους χρηματοδότησης, ο κ. Σκρέκας σημείωσε ότι απαιτούνται μέτρα όπως συγκεκριμένα φορολογικά κίνητρα που θα τονώσουν τις επενδύσεις, καθώς και η στενή συνεργασία με φορείς όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (EIB) και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) που θα μπορούν να παρέχουν επαρκή ρευστότητα με χαμηλό κόστος. Μάλιστα, ο κ. Σκρέκας ανέφερε ότι ήδη υπάρχουν σχετικές συζητήσεις με την EIB σε αυτή την κατεύθυνση.

Επίσης, ο κ. Σκρέκας επισήμανε ότι προκειμένου να εφαρμοστούν τα παραπάνω μέτρα με αποτελεσματικό τρόπο, χρειάζεται ένα ισχυρό ενεργειακό σύστημα, κάτι που θα είναι αδύνατο αν δεν βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ.Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε ακόμα και στα προβλήματα που παρατηρούνται στη λειτουργία των υποδομών (δικτύων) στον ηλεκτρισμό, παρά τις επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που δηλώνουν οι αρμόδιοι φορείς ότι υλοποιούνται κάθε χρόνο.

Τα προβλήματα τα ξέρουμε, είπε ο κ. Σκρέκας και συμπλήρωσε ότι ήδη σχεδιάζονται για την επόμενη μέρα σημαντικά κίνητρα για την εξοικονόμηση ενέργειας στη μεταποίηση και τα νοικοκυριά. Όπως επισήμανε, κλείνοντας την ομιλία του, οι κοινωνίες που θα σημειώσουν πρόοδο τις επόμενες δεκαετίες θα είναι αυτές που θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων: Κάτω τα χέρια από τους αγωνιζόμενους αγρότες.

Όχι στα αγροτοδικεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική δίωξη δέκα αγροτών της Θεσσαλίας με την πρωτοφανή κατηγορία της υποκίνησης των αγροτικών μπλόκων τη Δεύτερα 28/1.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει την άμεση πολιτική ευθύνη για τη δίκη που στήθηκε με διαδικασίες εξπρές για τη 1/3. Με τον κρατικό αυταρχισμό και τη δικαστική ομηρία επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους αγρότες προκειμένου να περάσει χωρίς αντίσταση την αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ.

Οι μνημονιακές αναδιαρθρώσεις και η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ, μέσα από τις συνεχείς αντιδραστικές αναθεωρήσεις της, έχουν φέρει σε αδιέξοδο τη φτωχομεσαία αγροτιά. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει το δίκαιο αγώνα της με κριτήριο την αξιοπρεπή ζωή και την κάλυψη των λαϊκών διατροφικών αναγκών με τα φτηνά και ποιοτικά προϊόντα που μπορεί να παράγει η χώρα, κόντρα στα συμφέροντα πολυεθνικών και μεγαλοαγροτών που εκμεταλλεύονται τον αγρότη και το λαϊκό νοικοκυριό.

Στην πάλη για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης και ΕΕ και όλου του μνημονιακού πλαισίου, με απελευθέρωση από χρέος, μνημόνια, ευρώ και ΕΕ, μπορεί να συγκροτηθεί το αναγκαίο μέτωπο φτωχομεσαίων αγροτών, εργαζομένων, νεολαίας.

  • Κάτω τα χέρια από τους αγωνιζόμενους αγρότες
  • Να σταματήσει εδώ και τώρα η δίωξη. Να απαλλαγούν οριστικά οι διωκόμενοι.
  • Νίκη στον αγώνα της φτωχομεσαίας αγροτιάς

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Καλά νέα για τους πολίτες, άσχημα για τη Ν.Δ

Πολιτική παρέμβαση του Χρ. Σιμορέλη στο OPEN TV

Σε πολιτική συζήτηση στο OPEN TV, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5.30» με την Αμαλία Κάντζου και τον Βαγγέλη Γιακουμή, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, 30 Ιανουαρίου, ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Χρήστος Σιμορέλης. Η συζήτηση εξελίχθηκε γύρω από τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, όπως η αύξηση του κατώτατου μισθού, η έξοδος στις αγορές και οι αγροτικές κινητοποιήσεις.

Ο κ. Σιμορέλης στην παρέμβαση του ανέφερε πως έχουμε δύο πολύ καλά νέα για τους πολίτες αλλά εξαιρετικά δυσάρεστα για την αξιωματική αντιπολίτευση, την αύξηση του κατώτατου μισθού και την έξοδο της χώρας μας στις αγορές. Η αύξηση του κατώτατου μισθού, η οποία θα ισχύσει χωρίς ηλικιακές διακρίσεις από την 1η Φλεβάρη, έρχεται για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια μειώσεων. Έτσι, ο κατώτατος μισθός ορίζεται πλέον στα 650 ευρώ, από τα 586 ευρώ και τα 510 ευρώ για τους νέους έως 25 ετών. Δηλαδή γίνεται αύξηση 11% για όλους και 27% για τους νέους κάτω των 25. Καταργείται ο ντροπιαστικός υποκατώτατος μισθός που θεσπίστηκε το 2012 επί Κυβέρνησης Παπαδήμου, με την πολιτική σύμπνοια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια ο βουλευτής στηλίτευσε την αντιφατική στάση της ΝΔ πάνω στο θέμα της αύξησης των μισθών. Ο κ. Μητσοτάκης έλεγε σε συνάντηση με εργαζόμενους στις 8/6/2017, πως δε θεωρεί αναγκαία και δε δεσμεύεται για αύξηση του κατώτατου μισθού. Μετά όταν είδε να έρχεται η αύξηση, είπε ότι ο κατώτατος μισθός πρέπει να αυξηθεί όσο ορίσουν οι εργοδότες. Έπειτα άλλαξε πάλι θέση, λέγοντας ότι η αύξηση θα πρέπει να είναι το διπλάσιο ποσοστό του ρυθμού ανάπτυξης (δηλαδή 4% αύξηση). Αυτοί λοιπόν που έφεραν μόνο μειώσεις (μείωσαν τον κατώτατο μισθό σε μια νύχτα κατά 22% και 32% στους νέους και εκτίναξαν την ανεργία στο 27,9%), προσπαθούν να απαξιώσουν την πολιτική επιλογή αυτής της Κυβέρνησης. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α συνεχίζει τον αγώνα για προστασία της εργασίας και βελτίωση της ποιότητας ζωής για τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία.

Ακόμη ο κ. Σιμορέλης επισήμανε πως η έξοδος της χώρας στις αγορές, η πρώτη μετά το τέλος του μνημονίου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι προσφορές για το ελληνικό 5ετές ομόλογο υπερέβησαν τα 10 δις. ευρώ, με το ελληνικό Δημόσιο να αντλεί 2,5δις. ευρώ. Παράλληλα το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 3,6%, λιγότερο κατά 1,35% από την «έξοδο» του 2014 (όταν είχαμε το success story της Κυβέρνησης Σαμαρά). Επίσης είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι στην έκδοση μετείχαν μακροπρόθεσμοι επενδυτές με αποτέλεσμα να περιοριστεί σημαντικά ο αριθμός των κερδοσκοπικών κεφαλαίων. Επομένως απέτυχε και αυτή η προφητεία της Ν.Δ για αποκλεισμό της Ελλάδας από τις αγορές.

Επιπλέον ο βουλευτής σημείωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα απανωτά χτυπήματα στη στρατηγική της. Η έξοδος από τα μνημόνια επετεύχθη, η περικοπή συντάξεων (παρά τα παρακάλια της στον Μοσκοβισί) δεν πραγματοποιήθηκε και έχουμε επαναφορά συλλογικών συμβάσεων και εργασιακών δικαιωμάτων που στην ηγεσία της ΝΔ θεωρούν ιδεοληψίες. Έτσι ο κ. Μητσοτάκης ελλείψει αντιπολιτευτικής διεξόδου πετάει την μπάλα στην εξέδρα και στη Βενεζουέλα.

Ο κ. Σιμορέλης σε απαντώντας σε ερώτηση για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, δήλωσε πως είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε δίωξη αγροτών για συνδικαλιστική τους δράση. Είναι πολύ σημαντικό ωστόσο να γίνει διαχωρισμός μεταξύ της πολιτικής εξουσίας και της βούλησης της, από τη δικαστική. Εντυπωσιάζει βέβαια η ταχύτητα με την οποία κινήθηκε η Δικαιοσύνη στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο βουλευτής τόνισε πως οι εποχές που ξεφούσκωναν τα λάστιχα των τρακτέρ έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το αρμόδιο υπουργείο είναι πάντα ανοιχτό να ακούσει, να συζητήσει και να εργαστεί για λύσεις, στο βαθμό του εφικτού, για όλα τα ζητήματα του αγροτικού κόσμου.

Σιμορέλης  Χρήστος 

Βουλευτής  Ν. Τρικάλων – ΣΥ.ΡΙΖ.Α

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ανακοίνωση της αγροτοδιατροφικής επιτροπής της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Αγώνας για την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – Κεφαλαίου

Αγρότες, Αγρότισσες, Εργαζόμενοι του χωριού και της πόλης!

Η επίθεση Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – κεφαλαίου είναι καταιγιστική, συντονισμένη και πολύπλευρη.

Αύξηση του κόστους παραγωγής, άγρια εκμετάλλευση από μεγαλέμπορους με «ανοιχτές» τιμές, ακάλυπτες επιταγές και απληρωσιές. Εφαρμογή της αντιαγροτικής κοινής αγροτικής πολιτικής (ΚΑΠ)  της ΕΕ, το ξεκλήρισμα των φτωχομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων με εργαλείο το «μητρώο αγροτών και αγροτικών εκμεταλλεύσεων». Το ευρωμνημόνιο διαρκείας μέχρι το 2060 στο οποίο εντάσσονται  η φορολεηλασία , η συνεχιζόμενη πολιτική λιτότητας, οι εξευτελιστικές συντάξεις στα «περήφανα γηρατειά» της υπαίθρου και η υποχρηματοδότηση της παιδείας και της υγείας. Όλα τα παραπάνω αποτελούν τον «υποκινητή» των κινητοποιήσεων που ξεδιπλώνονται σε όλη τη χώρα.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α χαιρετίζει τον αγώνα της φτωχομεσαίας αγροτιάς και καταδικάζει την επίθεση κυβέρνησης –δικαστών με την επιβολή προκαταβολικών αγροτοδικίων .

Αγρότες, Αγρότισσες, Εργαζόμενοι του χωριού και της πόλης!

Oι τεράστιες επιστημονικοτεχνικές δυνατότητες της εποχής μας και ο πλούτος που παράγεται δημιουργούν τους υλικούς όρους για φτηνή και ποιοτική διατροφή του λαού και για μια αξιοβίωτη ζωή των ανθρώπων που χύνουν τον ιδρώτα τους για την παραγωγή των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων.

Με αυτό το κριτήριο στηρίζουμε:

ü  την πάλη για την ικανοποίηση των άμεσων αναγκών επιβίωσης για να υπάρχουν όροι παραμονής στην ύπαιθρο όπως: ανατροπή της ΚΑΠ, κατάργηση του «μητρώου αγροτών και αγροτικών εκμεταλλεύσεων», όχι στη φοροκαταιγίδα. Να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις της λαϊκής περιουσίας των αγροτικών εκμεταλλεύσεων και σπιτιών. Όχι στις περικοπές των επιδοτήσεων – αποκλειστική χορήγηση τους σε φτωχούς αγρότες και όχι στους μεγαλοεπενδύτες του αγροτικού τομέα και τα μοναστήρια. Κατάργηση του ΦΠΑ σε όλα τα καλλιεργητικά μέσα και εφόδια για τη μείωση του κόστους παραγωγής. Κατώτερες, εγγυημένες τιμές για τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα, που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να εξασφαλίζουν ικανοποιητικό εισόδημα για αξιοπρεπή ζωή. Όχι στην εμπορευματοποίηση του νερού. ∆ωρεάν επιστημονική επιμόρφωση, απαλλοτρίωση της μεγάλης αγροτικής ιδιοκτησίας, και ισοτιμία δικαιωμάτων όλων των εργαζόμενων της υπαίθρου ανεξάρτητα από χρώμα, έθνος και θρησκεία.

ü  τη δημιουργία ενιαίου δημόσιου φορέα τροφίμων, λιπασμάτων, κέντρων σποροπαραγωγής, ερευνητικών κέντρων.

ü  τη δημιουργία δημοκρατικών πρωτοβάθμιων παραγωγικών συνεταιρισμών της φτωχομεσαίας αγροτιάς με κρατική ενίσχυση σε όλη τη χώρα που θα καλλιεργούν την συναδελφική αλληλεγγύη, την ποιοτική παραγωγή τροφίμων  αλλά και την έμπρακτη αντίθεση τους  στους «αγροτοτρομοκρατικούς» κολοσσούς που υποβαθμίζουν όλο και περισσότερο το τρόφιμο του εργαζόμενου λαού.

Αγρότες, Αγρότισσες, Εργαζόμενοι του χωριού και της πόλης!

Nα σπάσουμε την ηττοπάθεια, τη μοιρολατρία και την παραίτηση, την εκλογική ανάθεση και την παθητική αναμονή των «νέων σωτήρων» της αγροτιάς. Να πάρουμε αλλιώς τη ζωή μας, να παλέψουμε μαχητικά αλλά και διαφορετικά: Με πραγματικούς αγώνες. Με Επιτροπές Αγώνα και Συντονιστικά στα  χέρια της μαχόμενης φτωχομεσαίας αγροτιάς. Με μέτωπο πάλης φτωχομεσαίας αγροτιάς – εργαζομένων στον αγροτοδιατροφικό τομέα – εργαζομένων της πόλης – νεολαίας. Με την  ισότιμη και την αναγκαία  κοινή δράση όλων των δυνάμεων της μαχόμενης αριστεράς που συμφωνούν ότι δεν μπορεί να υπάρχει φιλολαϊκή πολιτική στη φυλακή της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Καλούμε σε αγώνα για την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – Κεφαλαίου. Για τη διαγραφή του «χρέους», την εθνικοποίηση- κρατικοποίηση των τραπεζών και των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας, για την αντικαπιταλιστική – διεθνιστική αποδέσμευση από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, για ισοτιμία στις διεθνείς σχέσεις. Για να ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση στα χέρια των παραγωγών του πλούτου, σε πλήρη αρμονία με τη φύση. Με αγροτική παραγωγή και προϊόντα για τις ανάγκες του λαού και όχι του καπιταλιστικού κέρδους.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ