15.7 C
Trikala
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Δυναμικά αθλήματα στα Τρίκαλα!

Η νέα αθλητική σεζόν βρίσκει τους Budokai Fighters Papapoulios με ένα ακόμη dojo στο ενεργητικό της…Έτσι από φέτος για τους Τρικαλινούς (και όχι μόνο) φίλους μας θα λειτουργεί δεύτερο dojo επί της οδού Καλαμπάκας 54 στα Τρίκαλα.

- Advertisement -

Μάλιστα την Τετάρτη ο ολοκαίνουργιος πρότυπος αθλητικός χώρος «εγκαινιάσθηκε» με την πρώτη προπόνηση που πραγματοποίησαν οι Senpai αθλητές μας.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ – ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές στη σχολή μας, οι οποίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις απογευματινές ώρες 6-8 μ.μ. στο χώρο των δύο dojo:

• Dojo Καλαμπάκας: αρχή οδού Βυτουμά, τηλ. 2432078446, κιν. 6974737842
• Dojo Τρικάλων: Καλαμπάκας 54, τηλ. 2431778250

Η έναρξη των μαθημάτων ορίστηκε για τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 με τμήματα προσαρμοσμένα σε όλες τις ηλικίες και το επίπεδο των αθλητών.

Υπεύθυνος τμημάτων και διδάσκων της σχολής είναι ο sensei Παπαπούλιος Ιωάννης 4 DAN, Αρχηγός-Εκπρόσωπος της World Kyokushin Budokai Hellas. Ο ίδιος, ως πιστοποιημένος προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, φροντίζει για τη σωστή διάδοση των πολεμικών τεχνών σε όλες τις ηλικίες με υπευθυνότητα και πολύ μεράκι.

Σκοπός και στόχος της σχολής και της World Kyokushin Budokai Hellas είναι η διαπαιδαγώγηση των αθλητών μέσω των διδασκόμενων μαχητικών αθλημάτων KYOKUSHIN BUDOKAI, JU-JITSU και KICK BOXING. Απώτερος σκοπός η δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων, ένα απαραίτητο και σημαντικό κομμάτι του αθλητισμού, στο οποίο ο προπονητής Παπαπούλιος Ιωάννης ρίχνει τη μέγιστη βαρύτητα και προσοχή.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών – Budokai Fighters Papapoulios είναι αναγνωρισμένος από το ελληνικό κράτος, αποτελεί μέλος δύο ελληνικών ομοσπονδιών (της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing), διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με νόμιμες άδειες λειτουργίας, και παρέχει σε όλους τους μαθητές­-σπουδαστές αναγνωρισμένα διπλώματα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, δίνοντας τους τη δυνατότητα, ανάλογα με τις επιδόσεις τους (σε πανελλήνια και παγκόσμια πρωταθλήματα), περαιτέρω μοριοδότησης για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας: www.kyokushinbudokai.gr

Σας περιμένουμε όλους για να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα σεζόν και να κατακτήσουμε όλους τους αγωνιστικούς μας στόχους, βάζοντας τον πήχη της επιτυχίας ακόμα πιο ψηλά για τις χρονιές που έρχονται!

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ