22.2 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δωρεά οχήματος στο Νοσοκομείο Τρικάλων από την οικ. Β. Πλεξίδα (βίντεο-42 φωτό)

Έγινε την περασμένη Τετάρτη 2-5-2018 το απόγευμα, η τελετή παράδοσης-παραλαβής ενός ειδικού διαμορφωμένου οχήματος μεταφοράς βιολογικών παραγόντων που θα εξυπηρετεί το Νοσοκομείο Τρικάλων αλλά και το Νοσοκομείο Καρδίτσας, ως συνεργαζόμενα νοσοκομεία.

- Advertisement -

Η εξοικονόμηση χρημάτων για τα δύο Νοσοκομεία θα είναι σημαντική, καθώς έως τώρα η μεταφορά γινόταν από ιδιωτική εταιρία. Το όχημα είναι δωρεά της οικογένειας του Τρικαλινού επιχειρηματία κ. Βαγγέλη Πλεξίδα, ο οποίος προσήρθε στην τελετή με την κόρη του Ελένη.

Διαθέτει δύο ειδικά ψυγεία που θα μεταφέρουν και δείγματα αίματος για τον μοριακό έλεγχο που γίνεται στη Θεσσαλονίκη. Βάση προδιαγραφών, το όχημα θα μπορεί να μεταφέρει ακόμη και μοσχεύματα, όπως τόνισε μιλώντας στις κάμερες ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρης Παρθένης.

Ο κ. Παρθένης ευχαρίστησε τον κ. Β. Πλεξίδα για την δωρεά, ενώ ο κ. Πλεξίδας στην τοποθέτησή του υπογράμμισε πως: “Τα συγχαρητήρια δεν ανήκουν στον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά στον κ. Παρθένη που προσπαθεί να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου Τρικάλων με κάθε τρόπο. Ευχαριστώ το θεό πάνω απ’ όλα που μ’ έφτασε σ’ αυτό το σημείο να κάνω δωρεές…

Επίσης ο κ. Πλεξίδας ανέφερε χαρακτηριστικά “…Για πρώτη φορά ίσως υπάρχει πρόεδρος σ’ αυτό το Νοσοκομείο…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ προηγούμενο ρεπορτάζ του trikalaola.gr για το θέμα. Η κόρη του κ. Β. Πλεξίδα, Ελένη, τόνισε: “Ελπίζουμε και στο μέλλον να μπορούσε να κάνουμε τέτοιες πράξεις…”.

Δείτε το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες του trikalaola.gr

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ