22.1 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συνελήφθησαν χθες (20-10-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 31χρονος και μια 36χρονη, διότι προχθές (19-10-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες διέρρηξαν κατάστημα, ιδιοκτησίας 31χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ, ένα φορητό υπολογιστή και δύο τηλεοράσεις. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι δράστες λίγο νωρίτερα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη ένα κατάστημα, ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (20-10-2017) το μεσημέρι στο Bόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και δύο αυτοσχέδιες λάμες, τα οποία κατασχέθηκαν.
——————————————————————-
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη χθες (20-10-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, μία 55χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να αφαιρεί ηλεκτρική ενέργεια του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και να τη διοχετεύει στην οικία της, έχοντας παρέμβει στο μετρητή.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ