21.3 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συνελήφθη, χθες (20-11-2017) το μεσημέρι  στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένα ζευγάρι υπηκόων Αλβανίας και συγκεκριμένα ένας 59χρονος και μία 54χρονη, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της 54χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (64) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, καθώς και το χρηματικό ποσό των (165) ευρώ, ως προερχόμενο από την πώλησή τους. Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, βρέθηκε ακόμη και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με χύμα καπνό, βάρους (321) γραμμαρίων, επίσης χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.
Συνελήφθη, χθες (20-11-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για απάτη κατ’ εξακολούθηση, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.
Συνελήφθη, σήμερα (21-11-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (20-11-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να προβαίνει σε πώληση ναρκωτικών δισκίων σε άτομο άγνωστων μέχρι στιγμής στοιχείων, το οποίο αντιλαμβανόμενο την προσέγγιση των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή. Στην κατοχή του 35χρονου, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (43) ναρκωτικά δισκία, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, δύο τρίφτες κάνναβης, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (58) ευρώ.
Συνελήφθη, χθες (20-11-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, τρεις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ένας τρίφτης κάνναβης και (10) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Συνελήφθη, χθες (20-11-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης ενός έτους.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη, χθες (20-11-2017) το μεσημέρι  στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με καπνό, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, βάρους (375) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη, χθες (20-11-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι προχθές (19-11-2017) το πρωί πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα σκύλο. Το όπλο, τρία φυσίγγια και δύο κάλυκες κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη, χθες (20-11-2017) το βράδυ  στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με καπνό, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, βάρους (480) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, ο 31χρονος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθησαν, χθες (20-11-2017) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, δύο ημεδαποί, ένας 18χρονος και μία 19χρονη, καθώς και μία 21χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ