21.6 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (04-12-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 40χρονος υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης (3) μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (200) ευρώ, για παράβαση Υγειονομικών Διατάξεων.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη χθες (04-12-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, με ποινή φυλάκισης (8) μηνών.
Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή από εμπορικό κατάστημα Συνελήφθη, χθες (04-12-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, μία 40χρονη υπήκοος Ρουμανίας, διότι κατελήφθη να αφαιρεί από εμπορικό κατάστημα διάφορα είδη ρουχισμού, τα οποία παρελήφθησαν απευθείας από υπεύθυνο του καταστήματος.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (04-12-2017) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης δύο ετών.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού για πρόσληψη και απασχόληση παράτυπου αλλοδαπού Συνελήφθη χθες (04-12-2017) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι είχε προσλάβει και απασχολούσε ως υπάλληλο σε επιχείρησή του, έναν 19χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος  όπως διαπιστώθηκε διέμενε παράνομα στη Χώρα μας.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη χθες (04-12-2017) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, μία 43χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να κατέχει μια χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ