11.7 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συνελήφθη χθες (05-07-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 45χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών, για παραεμπόριο.
Συνελήφθη χθες (05-07-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι έθραυσε τζάμι Δ.Χ. αυτοκινήτου (ταξί), ιδιοκτησίας 37χρονου ημεδαπού, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε πιλοτή πολυκατοικίας και αφαίρεσε διάφορα μικροαντικείμενα. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο, καθώς επίσης και ένα ποδήλατο, που είχε αφαιρέσει λίγη ώρα νωρίτερα, σπάζοντας την κλειδαριά του.
Συνελήφθη χθες (05-07-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων, χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη χθες (05-07-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Δευτεροβάθμιου Τριμελές Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή φυλάκισης δύο ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Συνελήφθη σήμερα (06-07-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.
Συνελήφθη σήμερα (06-07-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι το απόγευμα της (05-07-2017), αφαίρεσε, χωρίς να γίνει αντιληπτός, από γραφείο εμπορικού καταστήματος, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα πορτοφόλι, που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (05-07-2017) το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Αλμυρού, ένας 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εισήλθε σε οικίας ιδιοκτησίας 61χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά-κοσμήματα. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ