24.3 C
Trikala
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συνελήφθη, χθες (30-07-2017) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, ένας 48χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, διότι κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας επέτρεψε την είσοδο και την προσφορά προς κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικη, με αποτέλεσμα να περιέλθει σε κατάσταση μέθης και στη συνέχεια να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για ιατρική φροντίδα.
Συνελήφθη χθες (30-07-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα  ηρωίνης.
Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (31-07-2017) στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης, μία 38χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να κατέχει (19) δισκία ναρκωτικού φαρμάκου, χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
—————————————————————–
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη χθες (30-07-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα,  μήκους  (57) και (67) εκατοστών και ένα μαχαίρι κουζίνας, με μήκος λάμας (12) εκατοστών.
Συνελήφθησαν χθες (30-07-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο 20χρονοι ημεδαποί, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα κάνναβης-καπνού, καθώς και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχεθήκαν.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ