20.6 C
Trikala
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

 

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (06-08-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες προχθές (05-08-2017), εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο σε οικία, ιδιοκτησίας 53χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων Συνελήφθησαν, χθες (06-08-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 35 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και δύο μεταλλικές λάμες μαχαιριών, μήκους (10,5) εκατοστών η καθεμιά.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθησαν, σήμερα (07-08-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της  Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.)  Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 19 ετών, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης και παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη, χθες (06-08-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι καλλιεργούσε στην αυλή της οικίας του ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους (1,80) μέτρων, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε. Επιπλέον, στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, μήκους λάμας δεκατεσσάρων εκατοστών.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (06-08-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και τριών μηνών.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (06-08-2017) το βράδυ στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 46χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά για το αδίκημα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ