18.2 C
Trikala
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συνελήφθη, χθες (10-08-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 48χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης δύο ετών, για το αδίκημα της απάτης.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, προχθές (09-08-2017) το μεσημέρι στον Ευαγγελισμό του Δήμου Τεμπών Λάρισας, ο 48χρονος εισήλθε από ανασφάλιστη είσοδο στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και διέρρηξε το παγκάρι, αφαιρώντας χρηματικό ποσό.
Συνελήφθη, χθες (10-08-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής.
Συνελήφθη, σήμερα (11-08-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη, ως προσωρινά υπεύθυνος, να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), ιδιοκτησίας 55χρονης ημεδαπής που αναζητείται και να παραβιάζει το ωράριο λειτουργίας του.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
———————————————————————
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη, σήμερα (11-08-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ