24.5 C
Trikala
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συνελήφθη χθες (11-08-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, μείγματος καπνού και κάνναβης.
Συνελήφθη χθες (11-08-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατά τη διενέργεια ελέγχου στο κατάστημα που διατηρεί, κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει παράνομα προς πώληση συνολικά (20) βεγγαλικά και (2) καπνογόνα, τα οποία κατασχέθηκαν.
Συνελήφθησαν, χθες (11-08-2017) το πρωί και το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 38 ετών, διότι για τον πρώτο εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών, για το αδίκημα της κλοπής, ενώ για το δεύτερο απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, με ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για το αδίκημα της απάτης.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
———————————————————————
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη, χθες (11-08-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με χύμα καπνό, βάρους (493) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης. Η κατασχεθείσα ποσότητα αφορολόγητου καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη χθες (11-08-2017) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με ποινή κάθειρξης (5) ετών, για το αδίκημα της απάτης κατ΄ εξακολούθηση.
Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, την (20/21-07-2017) στην Καρδίτσα, ο 28χρονος διέρρηξε κουρείο, ιδιοκτησίας 35χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό έξι κουρευτικές μηχανές με τους φορτιστές τους.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ