17.3 C
Trikala
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκε μία περίπτωση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 37χρονου ημεδαπού και μιας άγνωστης μέχρι στιγμής συνεργού του. Ειδικότερα, προχθές (23-08-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, ο 37χρονος, με το πρόσχημα ότι γνωρίζει συγγενικό πρόσωπο 79χρονης ημεδαπής, εξαπάτησε την ηλικιωμένη, παραδίδοντάς της δύο δοχεία με άγνωστο περιεχόμενο, αντί για ελαιόλαδο και της απέσπασε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, όπου τον ανέμενε η συνεργός του και διέφυγαν.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 21χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, το πρωί της (22-04-2017) στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, ο 21χρονος μαζί με δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, εισήλθαν σε οικία, ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό χρηματικό ποσό και διάφορα χρυσαφικά.
Συνελήφθη, χθες (24-08-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (24-08-2017) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, μια 34χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, με ποινή φυλάκισης (3) ετών για φοροδιαφυγή.
Συνελήφθη, χθες (24-08-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παράνομη οπλοφορία, εξύβριση και απειλή, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή (600) ευρώ.
Συνελήφθη, χθες (24-08-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη, χθες (24-08-2017) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Συνελήφθη χθες (24-08-2017) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούν ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Καρδίτσας, για κλοπή και διακεκριμένη περίπτωσης κλοπής, καθώς και δύο αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Καρδίτσας και Τρικάλων για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης (1) έτους, (1) μηνός και (28) ημερών και χρηματική ποινή (1.200) ευρώ.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ