13.2 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συνελήφθη, χθες (10-02-2017) το πρωί στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης (Τ.Δ.Π.Μ.) Ελασσόνας, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράνομη είσοδο στη χώρα, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ.
Συνελήφθη, χθες (10-02-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (11,5) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Συνελήφθησαν, χθες (10-02-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 38 και 27 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης.
Συνελήφθη, χθες (10-02-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης.
Συνελήφθη, χθες (10-02-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας συγγενικού του προσώπου, διαταράσσοντας την ασφάλεια των συγκοινωνιών και στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Στη συνέχεια, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με μήκος λάμας εννέα εκατοστών, τρία μαχαίρια με μήκος λάμας επτά εκατοστών το καθένα και ένα πολυεργαλείο που στο ένα άκρο του έχει τσεκούρι με μήκος λάμας πέντε εκατοστών.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (10-02-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 52χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια που κατείχε παράνομα, μήκους λάμας δέκα και δώδεκα εκατοστών, αντίστοιχα.
Συνελήφθη, χθες (10-02-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή (1.000) ευρώ.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη, χθες (10-02-2017) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης τριών ετών.
Συνελήφθη, σήμερα (11-02-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ