14.8 C
Trikala
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συνελήφθη χθες (09-03-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με συνολική ποινή φυλάκισης (11) μηνών, για κλοπή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Από Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων εξιχνιάσθηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 30, 22 και 20ετών. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της (02-03-2017) στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, οι τρεις δράστες διέρρηξαν οικίσκο πομόνας, προκαλώντας φθορές στην πόρτα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του διάφορα χάλκινα γεωργικά εργαλεία.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (09-03-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου, ένας 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων των αρχών Ρουμανίας για διακεκριμένη κλοπή.
Συνελήφθη χθες (09-03-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου για απείθεια, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών.
Συνελήφθη χθες (09-03-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ