13.6 C
Trikala
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για κατοχή κάνναβης Συνελήφθησαν χθες (18-03-2017) το βράδυ στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, τρεις ημεδαποί, ηλικίας από 18 έως 22 ετών και ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, βάρους (12,06) γραμμαρίων.
Εξιχνίαση κλοπής –σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 20 και 22 ετών για το αδίκημα της κλοπής. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δύο δράστες μαζί με ακόμη έναν άγνωστο συνεργό τους την (13-03-2017) το μεσημέρι, με το πρόσχημα της αγοράς ανακυκλώσιμων υλικών (μετάλλων) και με τη μέθοδο της απασχόλησης, εισήλθαν σε οικία 67χρονου ημεδαπού, απ’ όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (3.700) ευρώ.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή κάνναβης Συνελήφθη σήμερα (19-03-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 17χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (13,17) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης Συνελήφθη χθες (18-03-2017) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης Συνελήφθη χθες (18-03-2017) το μεσημέρι στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, μια 33χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκιδικής, με ποινή φυλάκισης (6) μηνών, για παρεμπόριο.

 

Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ