13.2 C
Trikala
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (31-05-2017) το μεσημέρι στην Αγιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, ένας 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών.
Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή Συνελήφθη, χθες (31-05-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, μία 16χρονη ημεδαπή, διότι, μαζί με άγνωστη συνεργό της που αναζητείται, αφαίρεσαν από κατάστημα σούπερ μάρκετ διάφορα προϊόντα. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης Συνελήφθη, χθες (31-05-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (31-05-2017) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για απόπειρα ληστείας και αντίσταση, με συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων Συνελήφθη χθες (31-05-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών, ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι επιτέθηκε απρόκλητα με τσεκούρι σε 40χρονο ομοεθνή του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στο χέρι.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ