17.5 C
Trikala
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συνελήφθη χθες (05-06-2017) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη χθες (05-06-2017) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνελήφθη χθες (05-06-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη χθες (05-06-2017) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να κατέχει ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα μείγματος καπνού και κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Συνελήφθη χθες (05-06-2017) το πρωί στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 61χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατελήφθη να κατέχει δύο νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένο καπνό, συνολικού βάρους (1.018) γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Array

 

Δείτε όλα τα βίντεο στο WEBTV του trikalaola.grClick στην TV
Συγκεντρωμένα όλα ΕΔΩ